ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έσταξε μέλι για Μαλά η Θεοχάρους

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλο υποψήφιο

Η Ελένη Θεοχάρους είπε τα καλύτερα για τον Σταύρο Μαλά και την πορεία που ακολουθεί μέχρι σήμερα στην προεκλογική του εκστρατεία.

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτή την περίοδο όπου ο προεκλογικός αγώνας βρίσκεται στην κορύφωση του δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες συμπεριφορές μεταξύ αντιπάλων. Βέβαια κάποιοι θα πουν ότι ίσως είναι και μια κίνηση ώστε ο λεγόμενος ενδιάμεσος χώρος να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας προς τον υποψήφιο που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ αφού σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το ποιος θα περάσει στον Β΄ γύρο μεταξύ του Σταύρου Μαλά και του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Η Ελένη Θεοχάρους σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Καθημερινή και την συνάδελφο Μαρίνα Οικονομίδου είπε τα εξής, «θέλω να συγχαρώ τον Σταύρο Μαλά για το ήθος που επιδεικνύει σ’ αυτόν τον αγώνα και για τον πολιτικό πολιτισμό που διδάσκει.

Επίσης η κυρία Θεοχάρους εξέφρασε την σιγουριά της ότι ο υποψήφιος που στηρίζει το κόμμα της λέγοντας τα εξής, «δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην περάσουμε
στον δεύτερο γύρο εμείς πάντα θα είμαστε συνεπείς στις πατριωτικές μας θέσεις, ανεξαρτήτως κόστους και τιμήματος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση