ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φίλοι Αβέρωφ: Θέλουν Αννίτα και Φαίδωνα

Αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές του ΔΗΣΥ

24news team

Οι εκλογές στον Δημοκρατικό Συναγερμό είναι στο προσκήνιο. Το Σάββατο (11/3) τα μέλη θα επιλέξουν τον Πρόεδρο του κόμματος ενώ τον Μάιο θα εκλέξουν την υπόλοιπη ηγεσία.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Προεδρία του ΔΗΣΥ διεκδικούν η Αννίτα Δημητρίου και ο Δημήτρης Δημητρίου.

Αν και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος απέφυγαν να δηλώσουν ποιον θα στηρίξουν φίλοι και υποστηρικτές τους εκφράζουν την προτίμηση τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι οι φίλοι και υποστηρικτές του απερχόμενου Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, οι οποίοι μέσω αναρτήσεων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκαθαρίζουν ότι θέλουν Αννίτα Δημητρίου και Φαίδωνα Φαίδωνος. 

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Αννίτα και Φαίδωνας = ένα ακτύπητο δίδυμο… Και οι δύο μαζί μπορούν να φέρουν πίσω ένα καθαρό, μανιασμένο, δυναμικό ΔΗΣΥ! Τολμούν και μπορούν! Την Αννίτα την ξέρουμε από την προεδρία της Βουλής, βράχος και δύναμη. Στην Δημαρχεία τολμηρός, έντιμος, ικανότατος, ντόμπρος, ειλικρινής, πεισματάρης, εργατικότατος ο Φαίδωνας. Το απέδειξε, άλλαξε και καθάρισε την Πάφο μας, έκλεισε τα αυτιά και τόλμησε δυναμικά, πεισματικά και τα κατάφερε! Και οι δύο δεν λένε «δεν μπορώ, δεν γίνεται!» και μπορούν και γίνεται! Είμαι σίγουρη ότι θα φέρουν πίσω έναν Συναγερμό περήφανο όπως ήταν κάποτε! Έτσι στηρίζουμε το δίδυμο». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση