ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαγγελία Νίκαρου! Θα υπάρχουν «ονόματα έκπληξη» εκτός ΔΗΣΥ στις πρώτες καρέκλες;

Φούλης και Νίκαρος σε πυρετώδεις προετοιμασίες

Φούλης και Νίκαρος είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες σύμφωνα με τα όσα μας μεταφέρει ο Ονασαγόρας από την στήλη #PoliticsBlog της «Κ». Ο λόγος φυσικά η εξαγγελία υποψηφιότητάς του Νίκου Αναστασιάδη που όπως όλα δείχνουν θα στοχεύσει επικοινωνιακά στην ανάγκη για να είναι ξανά στο τιμόνι του κράτους. Τώρα αν θα πείσει ή όχι είναι άλλο θέμα.

Γράφει λοιπόν ο Ονασαγόρας με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει, φουλάρουν οι μηχανές σε όλα τα επιτελεία των υποψηφίων. Περισσότερο όμως στου Αναστασιάδη λόγω των προετοιμασιών για την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του το Σάββατο. Όπως μαθαίνω από πηγή μου στο προεδρικό επιτελείο, τόσο ο Αναστασιάδης όσο και ο Φούλης εδώ και μέρες διαμηνύουν προς όλους και ειδικά προς το επιτελείο ότι η εκδήλωση "θα πρέπει να είναι ουσιαστική, να πείθει αλλά και να κλέψει τις εντυπώσεις".

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Νίκος Αναστασιάδης θα κάνει μεν παρουσίαση του έργου που έχει επιτευχθεί στην πενταετία αλλά με τρόπο που να επισημαίνει την ανάγκη για συνέχιση της προεδρίας του ώστε να συνεχιστεί και η ανάπτυξη και η πρόοδος στο Κυπριακό.

Ιδιαίτερα για το τελευταίο θα επιμείνει ότι μετά τις εκλογές θα καταβληθεί από τα Ηνωμένα Έθνη νέα προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών.

Σύμφωνα με την πηγή μου στις πρώτες σειρές των καθισμάτων θα υπάρχουν και άτομα εκτός ΔΗΣΥ που στηρίζουν την υποψηφιότητα Αναστασιάδη και κάποια από αυτά θα αποτελέσουν "μεγάλη έκπληξη", όπως μου λέχθηκε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση