ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ετοιμάζεται για υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΕΛΑΜ ο Παύλος Ιωάννου

Ο τέως Χρηματοοικονομικός Επίτροπος διευκρίνισε ότι δεν θα γραφτεί μέλος του ΕΛΑΜ και αν αποφασίσει να κατέλθει ευρωβουλευτής τότε θα είναι αριστίνδην υποψήφιος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΕΛΑΜ ενδέχεται να κατέλθει ο οικονομολόγος και τέως Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, Πάυλος Ιωάννου, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι».

«Είμαι πράγματι σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης με το ΕΛΑΜ. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, κάποιοι συνεργάτες μου συζητούν για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει αυτή η συνεργασία. Είναι ενδεχόμενο, ναι, αν στο τέλος ευοδωθούν οι διεργασίες να κατέβω υποψήφιος με το ΕΛΑΜ», δήλωσε.

Πρόσθεσε ότι η διαδικασία ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες μέσα από πρωτοβουλίες που πήραν κάποιοι φίλοι του οι οποίοι, όπως είπε, ήθελαν να του δώσουν ένα βήμα για να μπορεί να εκφράζει ελευθέρα τις απόψεις του πάνω σε συγκεκριμένα τεχνικά θέματα με τον ίδιο τρόπο που έπραττε στη Βουλή.

Διευκρίνισε ότι δεν θα γραφτεί μέλος του ΕΛΑΜ και αν αποφασίσει να κατέλθει ευρωβουλευτής τότε θα είναι αριστίνδην υποψήφιος. Τέλος, ο κ. Ιωάννου, είπε ότι μέχρι στιγμής οι διεργασίες φαίνεται να είναι ευνοϊκές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση