ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπλεξε το εγκώμιο των Man of the Year Awards ο Πρόεδρος (Vid)

«Αντίστοιχα με ακαδημαϊκά βραβεία άλλων χωρών»

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, παρουσία του αξιότιμου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, πραγματοποιήθηκε η 17η απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards.

Ο ΠτΔ, ανεβαίνοντας στη σκηνή για τη βράβευση του Άντρα της Χρονιάς, μίλησε με θερμά λόγια, ευχαριστώντας τους διοργανωτές που ''όχι μόνο μάς έχουν συγκινήσει αλλά μάς έκαναν και περήφανους που μια τόσο μικρή χώρα έχει αναδείξει τόσο σημαντικούς επιστήμονες, επιχειρηματίες και δημιουργούς γενικότερα'', όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

''Γι’ αυτούς τους λόγους θέλω θερμά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους Δημήτρη και Χρίστη Λοττίδη που, μέσα από μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε 17 χρόνια πριν, έχουν καταστήσει τον θεσμό ανάλογο με τα αντίστοιχα ακαδημαϊκά βραβεία άλλων χωρών'', τόνισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απένειμε το βραβείο του Άντρα της Χρονιάς στον Παύλο Κοντίδη μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή ο οποίος, όπως ανέφερε, κάνει την Κύπρο περήφανη και αποτελεί παράδειγμα του ότι ακόμη και μόνος του κανείς μπορεί να φτάσει στην κορυφή. Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος μίλησε για το ήθος και τον χαρακτήρα του, χαρακτηρίζοντάς τον παράδειγμα προς μίμηση και φάρο έμπνευσης που έχει ανάγκη η Κύπρος.

Ο Παύλος Κοντίδης παρέλαβε το βραβείο του Man of the Year συγκινημένος, ενώ μοιράστηκε την στιγμή της 7ης θέσης στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. ''Το 2017 ήταν για μένα η πιο σημαντική της καριέρας μου. Πήρα την 7η θέση στους Ολυμπιακούς του Ρίο που, αν και ήταν πολύ καλή θέση, δεν ήταν ο στόχος μου. Ο στόχος μου ήταν κάποιο μετάλλιο. Στη ζωή, όμως, δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Ήταν σίγουρα ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα. Αλλά αποτυχημένος είναι μόνο αυτός που σταματά να προσπαθεί. Το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα είναι αυτό που με πείσμωσε και είμαι εδώ μαζί σας.''

Πηγή: must.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση