ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιβεβαιώνει την συνάντηση Αναστασιάδη-Τσαβούσογλου ο Προδρόμου

Ενήμερο και το Εθνικό Συμβούλιο

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου επιβεβαίωσε, με γραπτή του δήλωση, ότι στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Αναφερόμενος σε πρωινή συνομιλία που είχα σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ σχετικά με συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Μ. Τσαβούσογλου, θέλω να διευκρινίσω ότι η πρωινή τοποθέτησή μου οφειλόταν στην ανάγκη να τηρείται εμπιστευτικότητα για το περιεχόμενο των συνεδριάσεων του Εθνικού Συμβουλίου» αναφέρει ο κ. Προδρόμου.

Προσθέτει ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πράγματι ενημέρωσε σχετικά το Εθνικό Συμβούλιο, και εν όψει του γεγονότος ότι η πληροφορία έχει ήδη διαρρεύσει στα μέσα ενημέρωσης πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι όντως έγινε στη Νέα Υόρκη μια τέτοια συνάντηση. Για το περιεχόμενο της ενημερώθηκαν τα Μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και δεν χρειάζεται να προβούμε σε άλλα σχόλια» καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση