ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένταση μεταξύ Αννίτας - Θεμιστοκλέους: «Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας» (vid)

Υψώθηκαν οι τόνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων

24news team

Ένταση σημειώθηκε στη χθεσινή Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ, με πρωταγωνιστές την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου και τον ανεξάρτητο Βουλευτή Λεμεσού, Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Συγκεκριμένα η διαμάχη προέκυψε για το πότε θα δινόταν ο λόγος στον Βουλευτή.

«Οι σειρές των κομμάτων μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Να σας θυμίσω πάμπολλες φορές δίνετε τον λόγο με τη σειρά που σηκώνουν το χέρι οι Βουλευτές. Αν θέλετε να το αλλάξετε, αλλάξετε το, είναι δικαίωμα σας», είπε ο κος. Θεμιστοκλέους;

Η κα. Δημητρίου απάντησε: «Δεν θέλετε να μιλήσετε τώρα; Αυτό είναι το πρόβλημα; Έχει σημασία η σειρά με την οποία μιλάτε»;

Με τον κο. Θεμιστοκλέους να κάνει έκκληση στην Πρόεδρο να μην τον διακόπτει. «Μη με διακόπτετε».

Εμφανώς ενοχλημένη η Πρόεδρος της Βουλής από τα σχόλια του Βουλευτή τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν σας διακόπτω. Χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας. Δεν χρειάζεται. Εγώ συντονίζω την ολομέλεια της Βουλής. Σας απαντώ πως εάν είναι μεγάλο θέμα για εσάς η σειρά σας, οι συνάδελφοι θα το δεχτούν και θα μιλήσετε στην συνέχεια».

Τέλος η κα. Δημητρίου μετά την ομιλία του Βουλευτή Λεμεσού, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε είπε πως: «κατά την άποψή μου κάθε νουνεχής άνθρωπος σέβεται την Πρόεδρο του σώματος, τους συναδέλφους, τις συναδέλφισσές του, την διαδικασία και το σώμα που υπηρετεί. Κανείς δεν είναι υπεράνω κανονισμών και του σώματος. Είναι η τελευταία φορά που θα δεχθώ την οποιαδήποτε προσβολή».

O Βουλευτής Λεμεσού θέλησε να απαντήσει στα σχόλια της Προέδρου, η οποία όμως δεν του έδωσε ξανά τον λόγο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το σημείο 1:50:00 μέχρι το 1:58:10

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X