ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εννέα υποψηφιότητες για το ευρωψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ

Σύμφωνα με την κ. Αννίτα Δημητρίου

ΚΥΠΕ

Εννέα υποψηφιότητες κατατέθηκαν για τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ για τις Ευρωεκλογές. Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε σήμερα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κομματος σε δήλωσή της με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτας Δημητρίου, σημείωσε ότι οι εννέα ενδιαφερόμενοι αποτελούν «μια πλειάδα αξιόλογων προσωπικοτήτων που η κάθε μία και ο κάθε ένας από αυτούς μπορούν και θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στην Ευρώπη».

Μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας σήμερα 2.2.202024 στη 1 μ.μ, ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ εξέφρασαν οι Αγγελίδης Χρίστος, Ιορδάνου Ονησίφορος, Ξενοφώντος Χριστιάνα, Πελεκάνος Μάριος, Πετρίδης Κωνσταντίνος, Σταύρου Ελένη, Φουρλάς Λουκάς, Χατζηγιάννης Κυριάκος και Χατζηπαντέλα Μιχάλης, αναφέρεται

Η Πρόεδρος του κόμματος, σε δήλωσή της στους δημοσιογράφους ανέφε ότι ο ΔΗΣΥ μπαίνει σε τροχιά ευρωεκλογών «με αισιοδοξία, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση», επισημαίνοντας ότι «ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρωταγωνίστησε για την ευρωπαϊκή μας τροχιά, χωρίς παρεκκλίσεις, ούτε αμφιταλαντεύσεις».

«Ως το κατεξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα που οραματίστηκε και πέτυχε την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός αγωνίστηκε και αγωνίζεται να κτίσει ισχυρούς δεσμούς και γέφυρες με την ευρωπαϊκή μας οικογένεια, αξιοποιώντας όλες τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας, ως πλήρες ισότιμο κράτος μέλος, αλλά και μέσω της δυναμικής που μας προσδίδει το ίδιο το ΕΛΚ», πρόσθεσε η κ. Δημητρίου.

Σημείωσε ότι υπάρχουν μεγάλα διακυβεύματα, όπως το κυπριακό και η ευρπωαϊκή προοπτική της Κύπρου, παράλληλα με προκλήσεις στο γεωπολιτικό σκηνικό, στην οικονομία, στο μεταναστευτικό, στον τομέα της ενέργειας και της υγείας.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός παρουσιάζει σήμερα κατά την υποβολή υποψηφιοτήτων μια πλειάδα αξιόλογων προσωπικοτήτων που η κάθε μία και ο κάθε ένας από αυτούς μπορούν και θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στην Ευρώπη», είπε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ. «Και είμαστε περήφανοι και για τα πρόσωπα αυτά και για το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τα στελέχη του ΔΗΣΥ, για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση