ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε στρατό ο νέος Υπουργός Άμυνας

Από χθες λανθασμένα έγινε viral ότι δεν υπηρέτησε στην Ε.Φ

Ένα λάθος στο βιογραφικό του νέου υπουργού Άμυνας ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να αναφέρουν ότι ο κύριος Σάββας Αγγελίδης δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Εθνική Φρουρά.


Ωστόσο αυτή η πληροφόρηση που διαδόθηκε είναι παντελώς λανθασμένη αφού ο κύριος Αγγελίδης έχει υπηρετήσει κανονικά στην Εθνική Φρουρά από το 1991 μέχρι το 1993 και όπως γνωρίζουμε είναι έφεδρος αξιωματικός πεζικού.


Να σημειωθεί ότι ο νέος Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης είναι Δικηγόρος - Νομικός Σύμβουλος, Ιδρυτικός Συνέταιρος και Διευθυντής στο Δικηγορικό Γραφείο Αγγελίδης, Ιωαννίδης, Λεωνίδου Δ.Ε.Π.Ε.


Γεννήθηκε το 1974 και σπούδασε Νομικά στην Αγγλία. Ασκεί τη Δικηγορία από το 1997, συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων ποινικού, αστικού και εταιρικού δικαίου, αστική ευθύνη εργοδότη και διεκδίκηση μεγάλων αποζημιώσεων που αφορούν ιατρική αμέλεια καθώς επίσης έλαβε μέρος σε διαιτησίες. Είναι επίσης Καθηγητής Ποινικού δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Frederick University.
Έχει συγγράψει νομικά άρθρα και υπήρξε ομιλητής σε συνέδρια για ποικίλα νομικά ζητήματα.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση