ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους επτά υποψήφιοι (pics,vid)

To τρίτο debate λίγο πριν την τελική μάχη

24news team

Μια ανάσα πριν τις εκλογές επτά υποψήφιοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης (11/1), σε μια τηλεμαχία η οποία διεξήχθη στο στούντιο του OMEGA και μεταδόθηκε ταυτόχρονα από Alpha, AΝΤ1, Sigma και Omega.

Στο τρίτο debate οι υποψήφιοι που συμμετείχαν ήταν οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης, Νίκος Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Να σημειωθεί ότι συντονίστρια της τηλεμαχίας ήταν η δημοσιογράφος του Sigma, Πέτρα Αργυρού, ενώ οι δημοσιογράφοι που υπέβαλαν τις ερωτήσεις ήταν οι Κυριάκος Πομηλορίδης, Αιμιλία Κενεβέζου και Σωτήρης Παρούτης.

Δείτε πως είχε εξελιχθεί το debate

Ένταση μεταξύ Μαυρογιάννη - Αχιλλέα

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Ανδρέα Μαυρογιάννη και του Αχιλλέα Δημητριάδη όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον πρώτο, το ίδιο αναξιόπιστο με τους Νεοφύτου-Χριστοδουλίδη. Όταν επιχείρησε να απαντήσει ο κ.Μαυρογιάννης ο κ Δημητριάδης του είπε να σέβεται τους κανόνες αλλιώς να φύγει. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανταπάντησε ότι δεν δέχεται μαθήματα από κάποιον που βάζει το προσωπικό του συμφέρον με τις περιουσίες των προσφύγων.

Μαυρογιάννης: Κάθομαι μεταξύ δυο αναξιόπιστων

Για αναξιόπιστους έκανε λόγο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και κληθείς να τους ονοματίσει είπε πως κάθεται μεταξύ δυο φωτογραφίζοντας τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκο Χριστοδουλίδη. Έκανε παράλληλα επίθεση στον Αβέρωφ Νεοφύτου ότι δεν γνωρίζει ποιο είναι το πλαίσιο Γκουτέρες όταν ο πρώτος είπε πως θα το υπέγραφε αμέσως.

Χριστοδουλίδης για συνέντευξη στην «Κ»

Τα στελέχη με τα οποία μιλώ δεν είναι αυτά που υπέγραψαν την εν λόγω ανακοίνωση, ανέφερε στο debate ο Νικος Χριατοδουλιδης. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος στη συνέντευξη μου στην Καθημερινή, ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση ευρείας αποδοχής είναι εφικτή σε άλλες χώρες.

Η άφιξη των επτά υποψηφίων 

Αβέρωφ Νεοφύτου

Σε δηλώσεις του κατά την άφιξή του ο κος Νεοφύτου είπε: «Αυτό είναι η δημοκρατία, οι πολίτες να ακούσουν πολιτικές προτάσεις, να πληροφορηθούν και να αποφασίσουν. Επιτέλους να συζητήσουμε για το διακύβευμα της χώρας, ηγέτη της χώρας καλούνται να επιλέξουν και το διακύβευμα είναι σταθερότητα ή αστάθεια».

 Ανδρέας Μαυρογιάννης

Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο κος Χριστοδουλίδης δήλωσε κατά την άφιξή του: «Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια ουσιαστική συζήτηση. Εκείνο που ελπίζω μέσα από αυτή τη συζήτηση είναι να στείλουμε το μήνυμα στους συμπολίτες μας για μια μαζική συμμετοχή στις εκλογές»

Χρίστος Χρίστου

Ο κος Χρίστου κατά την άφιξη του ανάμεσα σε άλλα είπε: «Νομίζω απόψε είναι η ευκαιρία για τον κάθε υποψήφιο να αναλύσεις τις πολιτικές του θέσεις. Θα τοποθετηθούμε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και το τι ακριβώς προτείνουμε εμείς για την επίλυση τους

Αχιλλέας Δημητριάδης

Στις δηλώσεις του ο κος Δημητριάδης ανάμεσα σε άλλα είπε: «Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλα το Omega για τη φιλοξενία και τις ομάδες παραγωγής, ελπίζω απόψε να έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις απόψεις μας, έτσι ώστε ο Κύπριος ψηφοφόρος να μπορεί να αποφασίσει και να ψηφίσει αυτό που του λέει η συνείδησή του»

Γιώργος Κολοκασίδης

Κωνσταντίνος Χριστοφίδης

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση