ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαρροή Emails! Αυτός θα ψάξει την υπόθεση Λοϊζίδου

Η υπόθεση που άναψε φωτιές στην Νομική Υπηρεσία

To Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε τον Διευθυντή του Τμήματος Τελωνείων Δημήτριo Χατζηκωστή ως ερευνώντα λειτουργό για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας για το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Ελένη Λοϊζίδου, ανακοίνωσε μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα, μετά από αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, διόρισε τον Διευθυντή Τμήματος Τελωνείων κ. Δημήτριο Χατζηκωστή ως ερευνώντα λειτουργό για την υπόθεση που προέκυψε με την Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κα. Λοϊζίδου».

Ερωτηθείς πώς η Κυβέρνηση σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στη Νομική Υπηρεσία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «ξεκινά έρευνα και η Κυβέρνηση δεν έχει να πει τίποτα, διότι είναι κατανοητό ότι δεν θα μπορούσε εν μέσω έρευνας να πει το παραμικρό».

Ερωτηθείς πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «υπάρχει νομοθεσία, που καθορίζει τα χρονοδιαγράμματα. Νομίζω είναι εντός 60 ημερών».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση