ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κ.Δ.: "Αποφασισμένοι να αποκαλύψουν τι ειπώθηκε στο Κραν Μοντάνα"

Ο ΠτΔ θεωρεί πως στην έκθεση του ΟΗΕ θα αποτυπωθεί η αλήθεια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θεωρεί ότι Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε και τα ΗΕ θα αποτυπώσουν την πραγματικότητα και το τί έγινε στο Κραν Μοντάνα στην έκθεση που θα γίνει, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον κ. `Ειντε.

Κληθείς να πει αν στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό θα δοθούν τα πρακτικά του δείπνου στο Κραν Μοντάνα στη δημοσιότητα για να αποδείξει ο Πρόεδρος τη θέση της ε/κ πλευράς, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως "αυτό το θέμα έχει τελειώσει, έχει λυθεί με τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας".

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές για το μέλλον και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Ερωτηθείς αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον κ. `Ειντε, ενόψει και της έκθεσης που θα ετοιμάσει ο Νορβηγός διπλωμάτης, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ και τα ΗΕ θα αποτυπώσουν την πραγματικότητα και το τί έγινε στο Κραν Μοντάνα στην έκθεση που θα γίνει.

Ανέφερε πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα συνάντηση με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ το ΟΗΕ κ. `Ειντε, ο οποίος αποχωρεί από τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, προσθέτοντας πως "ήταν μια εξαιρετική συνάντηση".

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως έγιναν συζητήσεις για το τί θα ακολουθήσει στο μέλλον ή τί μπορεί να ακολουθήσει στο μέλλον.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X