ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρος: Δεν μπορούν να τα φορτώνουν στον Χριστόφια

Η απάντηση στον Ιωνά

Υποτιμούν τη νοημοσύνη της κοινωνίας αν νομίζουν ότι μπορούν επ’ άπειρο να φορτώνουν τα δικά τους ολισθήματα στον Δημήτρη Χριστόφια, αναφέρει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, απαντώντας σε επιστολή που έλαβε σήμερα το απόγευμα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνά Νικολάου, στην οποία επισυνάπτεται το ένταλμα που υπέγραψε ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, και με το οποίο παραχωρήθηκε μείωση ποινής σε φυλακισμένους.

Διαβάστε, επίσης: ΔΗΣΥ: Με μόνο 6 λέξεις απαντά στον Χριστόφια

Σε γραπτή δήλωση, ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι επειδή γνωρίζει ότι «ο κ. Ιωνάς Νικολάου έχει ήδη διαρρεύσει σε διάφορα ΜΜΕ το γεγονός μόνο και μόνο", όπως αναφέρει, «για να δημιουργήσει εντυπώσεις, το μόνο που θα περιοριστώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή είναι ότι επιχειρείται υποτίμηση της νοημοσύνης μας και ότι από την επιστολή δεν τεκμηριώνεται τίποτε από όσα δημόσια είπε ο κ. Νικολάου».

«Θα επαναλάβω στον κ. Νικολάου ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη της κοινωνίας αν νομίζουν ότι μπορούν επ’ άπειρο να φορτώνουν τα δικά τους ολισθήματα στον Δημήτρη Χριστόφια», προσθέτει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Τέλος, ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι τις προσεχείς μέρες το ΑΚΕΛ θα απαντήσει «γραπτώς και τεκμηριωμένα στον κ. Ιωνά Νικολάου».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X