ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: Η ηγεσία να δείξει αποφασιστικότητα για επανέναρξη διαλόγου

Τι λέει η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός εμμένει στη θέση του και στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι πρέπει η ηγεσία του τόπου να δείξει συλλογικά και συντονισμένα την αποφασιστικότητα της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στη βάση της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα, σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τετάρτη, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Σε δηλώσεις της μετά από τις συναντήσεις που είχε με τον επικεφαλής του τ/κ Κόμματος του Λαού του Κουντρέτ Όζερσαϊ και τον πρώην Τ/Κ διαπραγματευτή Οζντίλ Ναμί, τις οποίες χαρακτήρισε «πολύ χρήσιμες», η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «συνεχίζουμε με συνέπεια τις επαφές στην προσπάθειά μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο εποικοδομητικά, και υποστηρικτικά στον στόχο επανέναρξης του ουσιαστικού διαλόγου στο Κυπριακό».

Σημείωσε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τις συναντήσεις μας έχουν να κάνουν με την κοινή ανησυχία μας για το μέλλον αλλά και την αποφασιστικότητα για να σπάσει το αδιέξοδο.

«Παραμένουμε πιστοί και στοχοπροσηλωμένοι/ες στον διάλογο. Θα δώσουμε αυτό τον αγώνα μέσα από κάθε διπλωματικό βήμα και θα συνεχίσουμε τις επαφές μας με την Τ/κ πλευρά, για την καλλιέργεια ενός θετικού κλίματος που θα ενθαρρύνει τις προσπάθειες της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση