ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανήσυχη ηρεμία στην «Πριγκιπική αυλή»

Απού φύει...φύει

Παρασκήνιο από το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου φέρνει μεταξύ άλλων ο Ονασαγόρας από την στήλη politics blog της Καθημερινής. Όπως αναφέρει ο Ονασαγόρας που γνωρίζει καλά τι γίνεται στα εκλογικά επιτελεία τα πράγματα στο στρατόπεδο του ΔΗΚΟ δεν είναι και τόσο ήρεμα κάτι που φαίνεται και από το κίνηση του Μάρκου Κυπριανού να βρεθεί με υψηλόβαθμο στέλεχος της Κυβέρνησης. 

Διαβάζουμε λοιπόν στην στήλη politics blog, κάποιοι μιλούν για ανήσυχη ηρεμία, άλλοι για κλίμα αγωνίας για το τι θα φέρουν οι επόμενες δημοσκοπήσεις (όχι αυτές του ΣΙΓΜΑ) και κάποιοι άλλοι για κλίμα... φυγής!

Μόλις χθες κάποιοι, εντός και εκτός ΔΗΚΟ, συζητούσαν έντονα την αποκάλυψη ότι ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος και γιος του ιδρυτή, Μάρκος Κυπριανού, συνέφαγε πρόσφατα με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος...


Όπως μαθαίνω από πηγή μου στην πριγκιπική αυλή, ο Μάρκος δεν ήταν μόνος αλλά μαζί με τον αδελφό του, τον Αχιλλέα της Κύπρου...
Γνωστός δικηγόρος της Λευκωσίας, όπως μου ανέφερε ωτακουστής και αυτόπτης μάρτυρας της συζήτησης, έλεγε χθες σε επίσης γνωστό πολιτικό συντάκτη πως: "γνωρίζοντας τη ψυχοσύνθεση του Μάρκου, η ενέργειά του να ζητήσει συνάντηση με στέλεχος της κυβέρνησης, την ώρα που κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία, μπορεί να ερμηνευθεί κατά τον ίδιο τρόπο που ενεργούν τα ποντίκια που όταν διαισθάνονται τον κίνδυνο: πηδούν από το καράβι ένα-ένα για να σωθούν!" και κατέληξε: "στα κυπριακά το λένε απού φύει, φύει..."
Άλλη πηγή μου, από το ΔΗΚΟ, μου ανέφερε πως οι φήμες έφθασαν και στα αυτιά του πρίγκιπα ο οποίος φέρεται να έχει ζητήσει εξηγήσεις από τον Μάρκο για τη συνάντηση. "Φαίνεται πως οι εξηγήσεις δόθηκαν αλλά δεν είναι σίγουρο ότι έπεισαν", μου είπε.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση