ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεβαίνει το πολιτικό «θερμόμετρο»: Η μπηχτή στον Μαλά για τους τραγουδιστές! (Vid)

Εντείνεται η κόντρα των δύο επιτελείων

Στο κόκκινο ο προεκλογικός «υδράργυρος», μερικές ημέρες πριν από τις Προεδρικές Εκλογές. Η μικρή διαφορά που χωρίζει τον Σταύρο Μαλά από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, φαίνεται πως αποτελεί την σπίθα για την «φούντωση» κόντρας, ακόμα και με την πιο ασήμαντη αφορμή!

Αυτήν την φορά, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, έριξε μια χοντρή «σπόντα» στον ανθυποψήφιό του, σχετικά με τις προεκλογικές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν κι οι δύο στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», στην Λευκωσία.

Όλοι θυμούνται ότι η προεκλογική συγκέντρωση του Σταύρου Μαλά, η οποία περιλάμβανε και μουσικό μέρος, με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με το στάδιο να γεμίζει ασφυκτικά.

Ο Νικόλας, όμως, είχε την απάντηση σε σχετική ερώτηση που του υπέβαλε το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Δημητρόπουλος, στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του Σίγμα. Ερωτηθείς, συγκεκριμένα, εάν το επιτελείο του θα φέρει στην Κύπρο τον Σάκη Ρουβά, ο Νικόλας απάντησε: «Εμείς τελειώσαμε! Γεμίσαμε το στάδιο χωρίς τραγουδιστές!».

Το σχετικό σημείο στο 10:14'':

Επίθεση από Άντρο

Κάποια επιτελεία έχουν τρομοκρατηθεί, ενώ το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και αντιδρά με τον τρόπο με τον οποίον αντιδρά, δήλωσε σήμερα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, ο οποίος την ίδια ώρα αναφέρθηκε στις δηλώσεις της ειδικής αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, εκφράζοντας τις ανησυχίες του για το μέλλον του Κυπριακού.

Σε δηλώσεις στα Επαρχιακά Γραφεία της ΑΗΚ, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Λεμεσό, την Πέμπτη,, ο κ. Κυπριανού σχολίασε την αντιπαράθεση μεταξύ των επιτελείων Μαλά - Παπαδόπουλου, λέγοντας πως "είναι προφανές, πως το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και αντιδρά με τρόπο ο οποίος είναι, κατά την άποψη μου, πολύ διαφορετικός από τον τρόπο με τον οποίον συμπεριφερόταν πολύ πιο πρόσφατα".

«Δεν θα ακολουθήσουμε το επιτελείο του κ.Παπαδόπουλου στον τρόπο με τον οποίον συμπεριφέρεται»

Η υποψηφιότητα Σταύρου Μαλά αγκαλιάζεται ολοένα και από περισσότερο κόσμο, είπε, προσθέτοντας πως "αυτό έχει τρομοκρατήσει κάποια άλλα επιτελεία" για να συμπληρώσει ότι "δεν θα ακολουθήσουμε το επιτελείο του κ.Παπαδόπουλου στον τρόπο με τον οποίον συμπεριφέρεται".

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση