ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναστασιάδης: Αντίπαλος όλων μας, τα προβλήματα (Vid)

Ευχαριστίες προς όλους για την ισχυρή εντολή

Εμφανώς ικανοποιημένος, παρουσιάστηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την δήλωση που παραχώρησε στα ΜΜΕ, από το Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Αναστασιάδης, απευθυνόμενος στο σύνολο του Κυπριακού λαού, είπε ότι η ψήφος τους την ερχόμενη Κυριακή, θα κρίνει την σταθερή πορεία της χώρας. «Το διακύβευμα δεν ήταν πιο ξεκάθαρο. Ή θα συνεχίσουμε με τη προοπτική του αύριο η θα επιστρέψουμε σε εκείνα που μας οδήγησαν στη χρεωοκοπία. Είτε θα συνεχίσουμε την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, είτε θα παγιδευτούμε σε αδιέξοδα και αγκυλώσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνέχισε, λέγοντας ότι «θα συνεχίσουμε την ίδια πολιτική ως προς τους ενεργειακούς σχεδιασμούς, που αναβάθμισε τη σχέση μας με γείτονα κράτη και έφερε στο προσκήνιο την κατάργηση των εγγυήσεων».

Αναφερόμενος στην κυπριακή οικονομία, είπε, χαρακτηριστικά: «Την ερχόμενη Κυριακή καλούμαστε να αποφασίσουμε την πορεία ανάπτυξης και να διασφαλίσουμε την προοπτική για τους νέους μας».

«Αντίπαλος όλων μας είναι τα προβλήματα και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Να ευχαριστήσω τους ανθυποψήφιούς μας και όσους εργάστηκαν για την εκλογική διαδικασία», ολοκλήρωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αναφορά στον Νικόλα

Ο Νίκος Αναστασιάδης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο, αναφέροντας ότι θέση του «είναι βρεθεί τρόπος να υπάρξουν συνεργασίες για να αντιμετωπιστούν προβλήματα. Αυτή η πενταετία ήταν απόδειξη της δυνατότητας μέσα απο τη συνεργασία να δώσουμε καλύτερες μέρες. Είναι η τελευταία πενταετία που διεκδικώ κι αυτο δημιουργεί βάσεις για συνεργασία»

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση