ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

ΚΥΠΕ

Στην ακύρωση του διαγωνισμού για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας προχώρησε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης κάλυψης των στεγαστικών αναγκών του δημοσίου και της ορθολογικής διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών έχει αποφασίσει τη χρονική μετάθεση της ανέγερσης του νέου κτηρίου της Νομικής Υπηρεσίας».

Ως εκ τούτου, προστίθεται, «ανακοινώνεται ότι ο Διαγωνισμός υπό τον τίτλο «Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας» με αρ. διαγ. Α/1/2023(Ε), ακυρώθηκε σήμερα από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, βάσει του Κανονισμού 24(4)(α) των Κ.Δ.Π.201/2007, λόγω περιορισμών των Δημοσιονομικών Περιθωρίων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «για το ίδιο λόγο αναβλήθηκε και η υλοποίηση της ανέγερσης νέων κτηρίων των Υπουργείων Εσωτερικών και Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στην περιοχή της Αρχιγραμματείας».

Επιπρόσθετα, σημειώνεται, «θα επαναξιολογηθεί η έκταση των εργασιών σε σχέση με το ύψος της δαπάνης που απαιτείται για την ανέγερση κτηρίων του Κρατικού Χημείου και του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, καθώς και για τις ενεργειακές αναβαθμίσεις κυβερνητικών κτηρίων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση