ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγωγή Πλατή κατά Σοφοκλέους και η απάντηση με αρχαίο ρητό (Pic)

Η ατάκα για bullying και το ρητό του Μένανδρου

Αγωγή κατέθεσε σήμερα ο Οικονομολόγος Στέλιος Πλατής κατά του πρώην Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μιχάλη Σοφοκλέους, σε σχέση με προεκλογικές δηλώσεις του τελευταίου, ότι ο κ. Πλατής είχε αναπτύξει έντονη ρητορική για αναξιοπιστία της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Σήμερα, Δευτέρα 5 Μαρτίου, ο Οικονομολόγος κατέθεσε αγωγή κατά του κ. Σοφοκλέους, ανακοινώνοντάς την μέσω του προφίλ του στα social media:

«Καταχωρήθηκε σήμερα η αγωγή κατά του Μιχάλη Σοφοκλέους, πρώην Δ/ντή του Γραφείου του ΠτΔ, για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου για τα θέματα του Συνεργατισμού. Ως αυτεξούσιοι πολίτες οφείλουμε να αντιστεκόμαστε στο bullying της λασπολογίας των πολιτικών μας. Από όποια παράταξη ή ιδεολογία και αν προέρχονται. Είναι δημοκρατικό και ηθικό μας καθήκον να τους κρίνουμε αυστηρά. Και πρέπει όλοι τους να αντιληφθούν ότι δεν θα μας φιμώσουν. Ποτέ δεν θα μας φιμώσουν. Αξίζουμε καλύτερης αντιμετώπισης. Την απαιτούμε και θα την έχουμε. Ως κοινωνία και ως πολίτες!»

Στην αγωγή απάντησε ο κ. Σοφοκλέους, επίσης με ανάρτηση στα social media, λέγοντας πως δεν θα κάνει την χάρη στον κ. Πλατή για να λογομαχήσει δημόσια μαζί του.

Επίσης, είπε, η αλήθεια βοά και θα λάμψει εκεί και όπου πρέπει:

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση