ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ: Σήμερα τελειώνουν οι εκλογές. Αύριο έχουμε σκληρή δουλειά

Σήμερα είναι η μέρα και η γιορτή των πολιτών, ανέφερε

Να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες κάλεσε τους πολίτες ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Γυμνάσιο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι σήμερα είναι η μέρα και η γιορτή των πολιτών «και με την απόφασή τους θα κρίνουν το μέλλον της χώρας. Γι΄ αυτό τους καλώ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες».

«Σήμερα τελειώνουν οι εκλογές. Από αύριο έχουμε σκληρή δουλειά. Έχουμε σκληρή δουλεία για τον τόπο μας και χρειάζεται να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να ενισχύσουμε τις γέφυρες συνεργασίας για να μπορούμε να απαλλαχτούμε από τις διαχωριστικές γραμμές που πληγώνουν ακόμα την αγαπημένη μας Κύπρο», πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι χρειάζεται ενότητα και γέφυρες «που μέσα από την ενίσχυση της κοινωνικής συμμαχίας θα μας δώσουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που έχουμε όλοι μας που δεν είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, αλλά τα προβλήματα του λαού μας».

«Θέλω, πιστεύω και εύχομαι να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας με σιγουριά και ασφάλεια και να ζήσουμε στην επόμενη πενταετία σε μια Κύπρο απαλλαγμένη από την κατοχή, επανενωμένη και το σύνολο των πολιτών να ευημερούν. Αυτή την καλύτερη Κύπρο την αξίζουν τα παιδιά μας και γι΄ αυτή την καλύτερη Κύπρο θα εργαστούμε».

Ευχαρίστησε και συνεχάρη, τέλος, όλους τους λειτουργούς, τον Γενικό Έφορο και την Αστυνομία «για την άψογη διοργάνωση των εκλογών. Αυτή η τάξη, αυτός ο πολιτισμός τιμά την ευρωπαϊκή μας χώρα».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X