ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ προς Νικόλα: Ο γιος του Πική από την Αργάκα είναι το κατεστημένο;

Έντονος ο Συναγερμικός Πρόεδρος για τις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Απαντήσεις έδωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου προς τον υποψήφιο για την προεδρία Νικόλα Παπαδόπουλο ο οποίος σε συνέντευξή του στην «Κ» έκανε αναφορά για πάταξη του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου φωτογραφίζοντας την ηγεσία του ΔΗΣΥ.

Σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ υπήρξε έντονος με τον άλλοτε σύμμαχό του στην οικονομία και τη βουλή και τις δηλώσεις του περί κατεστημένου διερωτώμενος πως μπορεί ο γιος του Τάσσου να δηλώνει πως θα πολεμήσει το κατεστημένο.

Ο γιος του Πική ή του Τάσσου;

«Εγώ δεν θα ξεγράψω μία συνεργασία έντιμη με τον Νικόλα Παπαδόπουλου αλλά ο γιος του μακαριστού Τάσσου Παπαδόπουλου που σίγουρα η οικογένειά του πρόσφερε πολλά, να αποκαλεί εμένα, την ηγεσία του ΔΗΣΥ ότι εγώ είμαι το κατεστημένο; Ο γιος του Πική από την Αργάκα είναι το οικονομικό πολιτικό κατεστημένο στην Κύπρο; Τέτοια πράγματα είναι καλό να αποφεύγουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο κρατικό κανάλι ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Άλλοι έβγαλαν τον Χριστόφια

Ο κ. Νεοφύτου δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την δήλωσή του κ. Παπαδόπουλου κατά τη συνέντευξή του στην «Κ» ότι όλοι όσοι θέλουν να τερματιστεί η διακυβέρνηση Αναστασιάδη είναι λογικό στον β’ γύρο να στηρίξουν τον αντίπαλο του Νίκου Αναστασιάδη. Ο Συναγερμικός πρόεδρος δεν δίστασε να απαντήσει πως το ΔΗΚΟ ήταν «μία αριστερά μία δεξιά» και ξεκαθάρισε για τις επικρίσεις για την κατάσταση της οικονομίας πως δεν είναι ο ίδιος (το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο όπως είπε χαρακτηριστικά) που εξέλεξε τον Δημήτρη Χριστόφια το 2008.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση