ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τάσος Τρύφωνος: «Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο» (pic)

Θέλησε να ευχαριστήσει το ραδιοφωνικό κοινό για την αγάπη του

Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου είναι το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο των πρωινών εκπομπών στην Κύπρο. Αυτό έδειξαν άλλωστε και οι μετρήσεις ακροαματικότητας με τον Τάσο Τρύφωνος να στέλλει τις ευχαριστίες του στο ραδιοφωνικό κοινό για την στήριξη και την αγάπη του καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς.


Συγκεκριμένα ο Τάσος Τρύφωνος έγραψε στο προφίλ του στο facebook: 

Σας ευχαριστούμε θερμά που για ακόμη μια σεζόν μας κρατήσατε σταθερά στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας ανάμεσα στις πρωινές εκπομπές. Σύμφωνα με την έρευνα ακροαματικότητας την περίοδο 1/3 - 31/5/2017 η πρωινή μας εκπομπή με τη Χριστιάνα Αρτεμίου στο @lovefmcyprus 100.7 είναι πρώτη σε ακροαματικότητα με 10.3% από όλες τις πρωινές ζώνες των παγκύπριων μουσικών ραδιοφώνων στις ηλικίες 13-80 ενώ είναι πρώτη με διάφορα από όλα τα ραδιόφωνα και ποσοστό 19.3% στις ηλικίες 18-44. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Ραντεβού on air τη Δευτέρα 28 Αυγούστου για ακόμη μια φανταστική σεζόν . Μέχρι τότε συντονιστείτε στο lovefm.com.cy για την καλύτερη μουσική.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Must Talk: 50 ερωτήσεις στη Λία Λαπίθη

Η Ειρήνη Χριστοφόρου κτυπάει το κουδούνι στα πιο ωραία σπίτια της Κύπρου, με τις οικοδέσποινες να απαντάνε σε 50 ερωτήσεις. ...
must.com.cy
 |  MEDIA