ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μάριος Αβρααμίδης στον ΣΠΟΡ FM 95 και το 24sports.com.cy

«Μεταγραφή αεροδρομίου» για την αθλητική ομάδα της sppmedia

Ο Όμιλος Sppmedia ανακοινώνει την ένταξη του Μάριου Αβρααμίδη στην ομάδα του Σπορ Fm 95 και της ιστοσελίδας 24sports.com.cy.

Ο κ. Αβρααμίδης, γνωστός ποδοσφαιρικός αναλυτής και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, θα ενισχύσει περαιτέρω την ήδη δυναμική αθλητική ομάδα του Ομίλου με δίωρη καθημερινή εκπομπή στο Σπορ Fm 95 και τακτική αρθρογραφία στο 24sports.com.cy.

Η ομάδα μας με τη σημαντική αυτή προσθήκη κατέρχεται πλέον με ξεκάθαρο στόχο την πρωτιά στη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπενθυμίζεται πως τον Σπορ Fm 95 πλαισιώνουν ήδη οι έμπειροι και καταξιωμένοι δημοσιογράφοι Γιώργος Λογίδης, Αντρέας Βιολάρης, Μάκης Νικολάου, Σάββας Κοσιάρης, Άρης Κυριάκου, Γιώργος Παττίχης, Δημήτρης Χριστοφόρου, Πέτρος Παπαγιώργης, Κυριάκος Τοφή, Ονησίφορος Σταύρου, Σάββας Νεοκλέους και Ανδρέας Παυλίδης, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα με πληθώρα ποιοτικών ενημερωτικών εκπομπών, προγραμμάτων συζήτησης και ανάλυσης με τη συμμετοχή ακροατών, καθώς και ζωντανών μεταδόσεων.

Τη δυνατή ομάδα του ΣΠΟΡ FM 95 στηρίζουν με τα σχόλια και τις αναλύσεις τους ο παλαίμαχος άσος των κυπριακών και ελληνικών γηπέδων Γιώργος Σαββίδης και ο Χρίστος Ζαβός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Media: Τελευταία Ενημέρωση

It’s Bond Time!

It’s Bond Time!

Μοναδικό James Bond αφιέρωμα αποκλειστικά στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
Νέο Box set «Weeds»

Νέο Box set «Weeds»

Όλοι οι κύκλοι της βραβευμένης αστυνομικής – κωμικής σειράς έρχονται στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
 «John Wick: Κεφάλαιο 3»

«John Wick: Κεφάλαιο 3»

Η τρίτη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς ταινιών με τον Keanu Reeves έρχεται στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
X