ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχή Ραδιοτηλεόρασης: Κούνησε μαντήλι ο Ευαγγέλου... ανακούφιση για τα κανάλια

Τα πρόστιμα «έπεφταν» βροχή όσο ήταν Πρόεδρος

Ο Αλέκος Ευαγγέλου αποτελεί παρελθόν πλέον από την Προεδρία της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας οι καναλάρχες είναι ανακουφισμένοι με την πιο πάνω εξέλιξη.

Όπως ψιθυρίζεται στα διάφορα πηγαδάκια, επί Προεδρίας του τα κανάλια δέχτηκαν παράλογες και εξοντωτικές ποινές με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες και οι υπεύθυνοι καναλιών να «βράζουν» μαζί του. Λειτουργεί σαν δικαστής παρά ως ένας άνθρωπος που θα έπρεπε από την μια να προστατεύει το ραδιοτηλεοπτικό κοινό και από την άλλη να προωθεί και να προστατεύει το «προϊόν». Αυτό μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από άτομο που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα. Ενδεικτικά μέσα σε 5 μέρες το Megaone δέχτηκε πρόστιμο 17 χιλιάδων ευρώ, ενώ το Extra μέσα σε ένα μήνα μήνα αναγκάστηκε να πληρώσει σε πρόστιμα 42 χιλιάδες ευρώ. Όσο αφορά το ραδιοφωνικό τοπίο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στον Σπορ FM επιβλήθηκε πρόστιμο 24 χιλιάδων ευρώ επειδή δεν εξέπεμπε με το όνομα της εταιρείας στην οποία είναι γραμμένη η άδεια λειτουργίας, πρακτική που ακολουθούν όλα τα ραδιοφωνικά κανάλια.

«Κάλυψε και με το παραπάνω τον προϋπολογισμό της Αρχής με τα πρόστιμα» ακούστηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις των ανθρώπων των Media. Για την ιστορία αναφέρουμε οι λόγοι παραίτησης του κ. Ευαγγέλου είναι καθαρά επαγγελματικοί και προσωπικοί, ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην εργασία του στο δικηγορικό γραφείο «Αλέκος Ευαγγέλου & Σία Δ.Ε.Π.Ε.»στο οποίο είναι διευθύνως σύμβουλος, ενώ έγινε ξεκάθαρο ότι οι σχέσεις του με την Αρχή είναι άψογες. 

Καθηγητής Πανεπιστημίου στον κλάδο των Media που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του μας είπε ότι, από την αρχή ήταν στοίχημα ο διορισμός του κύριου Ευαγγέλου. Στην συγκεκριμένη θέση μας τόνισε θα έπρεπε να ήταν ένα πιο φρέσκο άτομο που να κατέχει και να κατανοεί τις αλλαγές σε ένα τόσο ραγδαία μεταβαλλόμενο και αναπτυσσόμενο περιβάλλον όπως είναι τα media. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν αυτή την φορά ο Νίκαρος κάνει μια πιο σοφή επιλογή για την θέση του Προέδρους της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Δείτε ακόμη: 

Media: Τελευταία Ενημέρωση

X