ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απομακρύνεται ο Κημήτρης από τα δελτία - Αυτή θα πάρει τη θέση του

Η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό των Λατσιών

Τη θέση του Αντρέα Κημήτρη θα πάρει με τη νέα σεζόν η παρουσιάστρια, Αιμιλία Κενεβέζου. Η σιδηρά κυρία της κυπριακής τηλεόρασης θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο την περασμένη σεζόν δεν κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό. Με την παραπάνω κίνηση, ο σταθμός των Λατσιών ευελπιστεί να ανακάμψει και να γίνει αυτόματα πιο ανταγωνιστικός.

Όσον αφορά στον παρουσιαστή και δημοσιογράφο, Αντρέα Κημήτρη, θα αναλάβει μία δίωρη μεσημβρινή εκπομπή με θέματα της επικαιρότητας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σταθμού:

Εν μέσω συνεχών και σημαντικών ειδησεογραφικών εξελίξεων, τόσο σε ότι αφορά το Κυπριακό όσο και τις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές, ο ALPHA Κύπρου με την έναρξη της νέας σεζόν, ενισχύει την ειδησεογραφική του ομάδα εντάσσοντας στο δυναμικό του Τμήματος Ενημέρωσης την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Αιμιλία Κενεβέζου, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων ALPHA NEWS στις 20:15.


O ALPHA αναβαθμίζει και την μεσημβρινή ενημέρωση με τη καθιέρωση δίωρης εκπομπής την οποία αναλαμβάνει ο Αντρέας Κημήτρης. Η εκπομπή, φιλοδοξεί να καθορίσει την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας με άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με συζητήσεις στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις μεταφέροντας τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον κάθε σύγχρονο και ενεργό πολίτη.

Media: Τελευταία Ενημέρωση

Νέο Box Set: «Τhe White Queen»

Νέο Box Set: «Τhe White Queen»

Όλα τα επεισόδια της συναρπαστικής ιστορικής σειράς τον Ιούλιο στο Nova On Demand στη Nova Cyprus!
 |  MEDIA
«Condor ΙΙ»

«Condor ΙΙ»

O 2ος κύκλος της συναρπαστικής σειράς κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Nova On Demand!
 |  MEDIA
Νέο Box Set: «Mad Men»

Νέο Box Set: «Mad Men»

Μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών έρχεται στο Nova On Demand!
 |  MEDIA
New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

New Deejay Radio 93 5 UNLOCKED!

Νέες εκπομπές, νέα μουσική με καλοκαιρινή διάθεση, νέο ακουστικό ύφος, νέοι DJs και νέοι διαγωνισμοί από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ...
 |  MEDIA
X