ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζευγάρι γέννησε τρεις φορές δίδυμα σε 5 χρόνια

Πως περιγράφουν τη ζωή τους με έξι μικρά παιδιά

Πώς είναι η καθημερινότητα μιας οικογένειας με έξι δίδυμα; Μια μητέρα που απέκτησε τρία σετ διδύμων μέσα σε πέντε χρόνια μίλησε για την πραγματικότητα της ανατροφής έξι μικρών παιδιών, από την ατελείωτη μπουγάδα μέχρι την αγορά τροφίμων σε μεγάλες ποσότητες.

Η Kathleen Marie και ο σύζυγός της Adam, από το Όρεγκον, είναι γονείς του επτάχρονου James και της Julie, του πεντάχρονου Mikey και της Marie και των δίχρονων νηπίων Leo και Luke.

Σε συνέντευξή της στο Insider, η μητέρα μίλησε για το πώς παραμένει οργανωμένη και σχεδιάζει εκδρομές για τα παιδιά της τώρα που είναι όλα στο σπίτι για το καλοκαίρι.

«Είναι ένα σοκ να τα έχω όλα στο σπίτι για 10 εβδομάδες, αλλά μόλις προσαρμοστώ, το λατρεύω»

«Με έξι παιδιά ηλικίας επτά ετών και κάτω, οι καλοκαιρινές διακοπές με κρατούν σίγουρα σε εγρήγορση», είπε. «Είναι ένα σοκ για το σύστημα να τα έχω όλα στο σπίτι για 10 εβδομάδες, αλλά μόλις προσαρμοστώ, το λατρεύω».

Η Kathleen Marie, πρώην νταντά και δασκάλα στο νηπιαγωγείο, πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε πως θα είχε τρία «σετ» διδύμων.

Απέκτησαν τρία ζεύγη διδύμων

Μιλώντας στην Sun νωρίτερα αυτήν την χρονιά, θυμήθηκε πόσο σοκαρισμένη ήταν αυτή και ο σύζυγός της, Adam, όταν ανακάλυψαν πως περίμεναν να έρθουν στον κόσμο ο James και η Julie το 2016.

Δύο χρόνια αργότερα, έμεινε έγκυος στον Mikey και την Marie, ενώ το 2021 ακολούθησαν ο Leo και ο Luke.

Όλα τα ζεύγη διδύμων συνελήφθησαν με φυσιολογικό τοκετό. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 1 στις 200.000.

Η μητέρα είπε πως δεν ήταν του φυσικού της να «οργανώνεται», αλλά θα έπρεπε να το κάνει, αλλιώς θα κυριαρχήσει το χάος.

Πώς καθαρίζει το σπίτι, πώς ψωνίζει για το νοικοκυριό

Ανέφερε πως ενώ το να τα «φέρνει βόλτα» με το νοικοκυριό ενώ είναι τα παιδιά στο σπίτι μοιάζει με «εφιάλτη», αλλά βρήκε τρόπους να δουλεύει εξυπνότερα.

«Χρησιμοποιώ σκούπα-ρομπότ και την αφήνω αναμμένη όταν πάμε να ξαπλώσουμε, για να καθαρίσει όσο κοιμόμαστε», ανέφερε.

«Μερικές μέρες πρέπει να βάζω μέχρι και 3-4 μπουγάδες καθημερινά. Προσπαθώ να έχω πάντα απόθεμα από καθαρά ρούχα», ενώ για τα καθημερινά ψώνια, προτιμά να παραγγέλνει online και να έρχονται στο σπίτι. Η οικογένεια χρειάζεται τουλάχιστον 12 λίτρα γάλα την εβδομάδα, έξι φρατζόλες ψωμί, 20 σακουλάκια με κράκερ και γιαούρτι... με το κιλό.

Η μητέρα είπε επίσης πως σπάνια τρώνε έξω, καθώς είναι κάτι ακριβό. Αντ'αυτού, προτιμούν τα πικνίκ, με τις προμήθειες και εδώ να είναι... ιδιαίτερες: είχε πάρει πρόσφατα σε εξόρμηση στη φύση 12 σάντουιτς, ένα πακέτο σαλάμι, 2 πακέτα τυρί, μια τσάντα καρότα, μια τσάντα αποξηραμένα κράνμπερι και ένα μεγάλο κουτί με κράκερ.

Οι γονείς των παιδιών προτιμούν οικογενειακές εξορμήσεις σε βουνά, παραλίες, αγροκτήματα και πάρκα, αλλά φροντίζουν να τα εξισορροπούν με ήσυχα απογεύματα στο σπίτι.

Αν ταξιδεύουν πιο μακριά, αφήνουν το συνηθισμένο τους όχημα και προτιμούν ένα minivan που έχουν στην κατοχή τους, που χωρά και τα 8 άτομα της οικογένειας.

Το site «Μισή ντουζίνα δίδυμοι»

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως η Kathleen μοιράζεται τις καθημερινές περιπέτειές της στο site της που το ονομάζει «Half a Dozen Twins» (Μισή ντουζίνα δίδυμοι) και σε σελίδες στα social media. Έχει πάνω από 34.000 ακολούθους στο Instagram, ενώ συχνά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της.

«Έχουμε μάθει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να βλέπουμε πόσο ξεκαρδιστική είναι η κατάσταση», είχε πει η μητέρα στην Sun. «Υπάρχουν στιγμές που μπορώ να γελάσω ή να κλάψω, αλλά προτιμώ το γέλιο. Εστιάζω στο χαριτωμένο του πράγματοε και να παίρνω τον χρόνο μου, γιατί αν δεν το κάνω, θα το χάσω όλο αυτό», κατέληξε.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση