ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζευγάρι έκοψε τον λαιμό άντρα και τον πέταξε από γέφυρα

Παρά τις προσπάθειες των δραστών, το βαριά τραυματισμένο θύμα επέζησε και οδήγησε τους αστυνομικούς στη σύλληψή τους

 Ένα ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ συνελήφθη αφού παρέσυρε έναν άνδρα μέσω Facebook σε ραντεβού, πριν τον απαγάγει, του κόψει εναλλάξ το λαιμό και στη συνέχεια τον πετάξει από μια γέφυρα στο πλαίσιο ενός διεστραμμένου σχεδίου δολοφονίας και ληστείας, δήλωσαν οι αρχές την Τρίτη.

Όμως, παρά τις προσπάθειες των δραστών, το βαριά τραυματισμένο θύμα επέζησε και κατάφερε να οδηγήσει τους αστυνομικούς σε εκείνους.

Οι ύποπτοι Natalie Fonseca, 25 ετών, και Nafis Reynolds, 31 ετών, μπήκαν τη Δευτέρα στη φυλακή της κομητείας Escambia με πλήθος κατηγοριών σε βάρος τους, όπως απόπειρα δολοφονίας, απαγωγή, ένοπλη ληστεία, εμπρησμός και κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά, όλες από το περιστατικό της 7ης Οκτωβρίου.

Το θύμα, το οποίο δεν έχει κατονομαστεί, γνώρισε την Fonseca στο Facebook νωρίτερα αυτό το μήνα και συμφώνησε να δειπνήσει μαζί της, σύμφωνα με δελτίο Τύπου από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Escambia και την έκθεση σύλληψης που κατατέθηκε για την υπόθεση και την οποία επικαλείται ο σταθμός WEAR.

 

Κατά τη διάρκεια αυτού που οι ερευνητές περιέγραψαν ως «ανορθόδοξο ραντεβού», η Fonseca προσκάλεσε τον άνδρα στο σπίτι της, όπου σύστησε τον Reynolds ως «θείο» της. 

Στη συνέχεια, οι τρεις πήγαν με το αυτοκίνητο στο σπίτι του θύματος, προτού ξαναμπούν στο αυτοκίνητο και κάνουν άλλη μια βόλτα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Fonseca και η Reynolds του επιτέθηκαν «και του είπαν ότι θα πεθάνει».

Το δίδυμο φέρεται να έκλεψε από τον άνδρα τα παπούτσια, το τηλέφωνο και τα χρήματά του και του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

«Στη συνέχεια τον έκοψαν εναλλάξ στο λαιμό πριν τον πετάξουν από το κιγκλίδωμα της γέφυρας και στον ποταμό Εσκαμπία», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Οι Fonseca και Reynolds έφυγαν με το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο αργότερα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και τυλιγμένο στις φλόγες. «Εν αγνοία των επίδοξων δολοφόνων μας, το θύμα κατάφερε με κάποιο τρόπο να επιβιώσει από την πτώση από τη γέφυρα και τα κοψίματα στο λαιμό του», δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Ο βαριά τραυματισμένος άνδρας κατάφερε να κολυμπήσει προς ένα κομμάτι γης, όπου κατέρρευσε από την εξάντληση. Το επόμενο πρωί, ένας βαρκάρης τον εντόπισε και τον έβγαλε στη στεριά.

Παρά τα τραύματά του, το θύμα μπόρεσε να φτάσει πεζός στο πάρκινγκ του Cumberland Farms, όπου έκανε σήμα σε έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκεί σε περιπολία.

 

Το θύμα ήταν ξυπόλητο και πάλευε να σταθεί όρθιο, με «μεγάλες ποσότητες ξεραμένου αίματος στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια του». 

Ο αστυνομικός παρατήρησε ότι ο άνδρας είχε βαθιά κοψίματα στην μπροστινή πλευρά του λαιμού του.

Ο άνδρας, ο οποίος μιλούσε μόνο ισπανικά, είπε ότι τον χτύπησαν, τον έκοψαν, τον λήστεψαν και τον πέταξαν από τη γέφυρα του ποταμού Εσκαμπία το προηγούμενο βράδυ.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Sacred Heart, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε για αρκετές ημέρες.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο νοσοκομείο, το θύμα περιέγραψε λεπτομερώς στους ερευνητές πώς γνώρισε τον Fonseca στο Facebook πέντε ημέρες νωρίτερα. Είπε ότι η γυναίκα του είπε ότι είχε έλλειψη μετρητών και χρειαζόταν φαγητό, οπότε προσφέρθηκε να συναντηθεί μαζί της και να την πάει να πάρει τάκος.

Την επόμενη ημέρα, ο Fonseca φέρεται να έστειλε ξανά μήνυμα στο θύμα και να του ζήτησε να συναντηθούν. Ο άνδρας πήγε στο σπίτι της, όπου συνάντησε τον Reynolds, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια νύχτα βασανιστηρίων που παραλίγο να καταλήξει στο θάνατό του. Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, το θύμα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του Fonseca, το οποίο τους ήταν γνωστό από προηγούμενη κλήση για φασαρία τον Σεπτέμβριο.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν επίσης βίντεο παρακολούθησης από ένα κατάστημα για να αναγνωρίσουν τον Fonseca και τον Reynolds ως τους υπόπτους για την επίθεση. Αλλά μόλις τη Δευτέρα το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά στην πόλη Ένσλεϊ και συνελήφθη. Και οι δύο βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους φαιντανύλη. Η Fonseca κρατείται με εγγύηση 852.000 δολαρίων, ενώ η εγγύηση του Reynolds ορίστηκε στα 851.000 δολάρια.

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση