ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζακ Κωστόπουλος: «Σε αφήνω καλέ μου, κοιμήσου ήσυχος» το σπαρακτικό αντίο του συντρόφου του

«Έχω να πάω στο τμήμα να κυνηγήσω κάτι δολοφόνους»

Νεκρός είναι ο 33χρονος ακτιβιστής, Ζακ Κωστόπουλος, έπειτα από επεισόδιο σε κοσμηματοπωλείο της Αθήνας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Φίλοι και γνωστοί του έχουν κατακλείσει με μηνύματα τα κοινωνικά δίκτυα που διατηρούσε ο νεαρός. Μεταξύ αυτών η Έλενα Ακρίτα και ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα του συντρόφου του, ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήτανε 2012.
Είχε βγάλει η αγαπημένη σου Madonna νέο άλμπουμ τότε.

Μια ολόκληρη βδομάδα ακούγαμε στο repeat το “Girl gone wild”. Τα νεύρα μου είχες σπάσει...

Θυμάμαι ξημέρωσε Κυριακή και αποφάσισα να σε εκδικηθώ: έκλεισα τα ηχεία και σου διάβασα το “Η δημοκρατία στο απόσπασμα” του Ανδρέα Παπανδρέου. Μετά άκουγες Madonna κρυφά. Το μόνο πράγμα, νομίζω, που έκανες ποτέ κρυφά στη ζωή σου. Όχι τόσο γιατί σεβάστηκες ότι δε μου άρεσε η Madonna, αλλά γιατί δεν άντεχες να με ξανακούσεις να απαγγέλνω Παπανδρέου.

Σε αφήνω τώρα καλέ μου.
Έχω να πάω στο τμήμα να “κυνηγήσω” κάτι δολοφόνους, μη και τυχόν καταφέρουν να γλυτώσουν και μείνουν ατιμώρητοι που σε σκότωσαν. Και σου υπόσχομαι να μη τους αφήσω.

ΥΓ: Κοιμήσου ήσυχος. Το παιδί, ο Σνούπις μας, είναι καλά. Έφαγε το πρωινό του. Του λείπει λέει η μάνα του, αλλά τουλάχιστον έφαγε.»

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X