ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπάρχει βίντεο με τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή»

Για βίντεο που καταγράφει τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη κάνει λόγο ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας

Βίντεο που δείχνει τον δράστη του μαχαιρώματος του Μιχάλη Κατσουρή κατά την επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται ότι έχει στα χέρια της η Αστυνομία, σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα.

Σε παρόμοιες δηλώσεις προχώρησε νωρίτερα και ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για τον 40χρονο Κροάτη εντολέα του, ο κ. Νουλέζας τόνισε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι σε θέση να βρει ποιος μαχαίρωσε τον Μιχάλη. Τον περιγράφει ως ψηλό, εύσωμο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Όπως υποστηρίζει, στο βίντεο φαίνεται ότι δρα μόνος του κατά την επίθεση.

«Είναι έργο της αστυνομίας, της δικαιοσύνης να δει ποιος είναι εκείνος που κατάφερε το θανάσιμο πλήγμα στο Μιχάλη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.

Ο 40χρονος που απολογείται σήμερα είναι κροατικής καταγωγής και διαμένει στη Βιέννη Αυστρίας. Έχει αυστριακή υπηκοότητα. Ήλθε στην Ελλάδα αεροπορικώς για τρεις και τέσσερις ημέρες, ενώ έχει και εισιτήριο επιστροφής, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Απολογούνται 35 άτομα - Προφυλακίστηκε Κροάτης

Παράλληλα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κροάτης χούλιγκαν που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, μετά την απολογία του στον 14ο ανακριτή που μετέβη στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες ενώπιον των ανακριτών των τελευταίων 35 κατηγορουμένων που είναι υπόλογοι για βαριά αδικήματα.

Η διαδικασία των απολογιών ξεκίνησε την Παρασκευή, όπου ενώπιον των Ανακριτών οδηγήθηκαν 30 από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι μετά το πέρας της διαδικασίας κρίθηκαν όλοι τους προσωρινά κρατούμενοι.

Χθες στους ανακριτές απολογήθηκαν 40 από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι κρίθηκαν και αυτοί προσωρινά κρατούμενοι.

Συνολικά οι 105 κατηγορούμενοι καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς κά.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση