ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η μητέρα της Γεωργίας - «Μαμά μου, με σκοτώνει»

«Ένας τρισάθλιος είναι, που τον συντηρούσαμε»

Συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης Γεωργίας που δολοφονήθηκε από τον 71χρονο σύντροφό της στη Σαλαμίνα, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Δεν έχω λόγια, είμαι πολύ σοκαρισμένη με αυτό που μου συνέβη, ειλικρινά δεν το περιμέναμε. έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας σαν οικογένεια γιατί η Γωγώ ήταν πολύ κλειστός άνθρωπος. Αυτό που ξέραμε σίγουρα είναι ότι δεν κακοποιούσε το παιδί» τόνισε αρχικά.

Είπε ότι την περασμένη Παρασκευή, τρεις μέρες δηλαδή πριν την στυγερή δολοφονία, η 43χρονη κάλεσε την μητέρα της και της είπε: «Mαμά μου, με σκοτώνει» σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα της στο livenews.

Ζήτησε βοήθεια από τις αρχές αλλά την αγνόησαν

Η ίδια ανέφερε πως εκείνη τη μέρα ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία η οποία δεν της έδωσε σημασία.

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, πήγε στο Αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλουν για ενδοοικογενειακή βία και όπως είπε τους φέρθηκαν άψογα. Τότε έφυγαν τα περιπολικά να τον ψάξουν και δεν τον βρήκαν, όπως πρόσθεσε η ίδια.

«Δεν περίμενα ότι θα έβρισκα το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα»

«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα γύριζα από τον γιατρό για εξετάσεις και θα έβρισκα το παιδί μου νεκρό κάτω από μια κουβέρτα», συνέχισε αναφερόμενη στα όσα αντίκρυσε την ημέρα της δολοφονίας της κόρης της.

«Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά το είχε κλειστό και τρελάθηκα. Πήγα σπίτι και είδα σπασμένο το τζάμι και την πόρτα κλειδωμένη. Αυτός φεύγοντας πήρε και την τσάντα της Γωγώς και τα τηλέφωνα. Είχε το θράσος να κάνει κι όλες αυτές τις κινήσεις», είπε.

«Είδα κάτω από την κουβέρτα ότι υπάρχει ένα πτώμα. Καταλαβαίνω ότι είναι το παιδί μου και άρχισα να φωνάζω σαν τρελή μέσα στο σπίτι», πρόσθεσε.

«Ήθελε να τον χωρίσει»

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», δήλωσε η μητέρα σε άλλη της συνέντευξη, νωρίτερα στο STAR.

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία», σημείωσε επίσης.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και η αδελφή της 43χρονης λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι τίποτα. Προφανώς δε φοβάμαι για εμένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αν έφτανε κάπου πιο χειρότερο από το χειρότερο… Αλλά τίποτε άλλο δεν θα αλλάξει από την άσχημη καθημερινότητα που μου έβαλε στη ζωή από εδώ και πέρα».

Μητέρα 43χρονης για τον φονιά: Ένας τρισάθλιος είναι που τον συντηρούσαμε

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή T-live του Alpha, η μητέρα της Γεωργίας διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, δηλαδή ότι την έπιασε με άλλον άνδρα. «Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω ''τι σου κάναμε;''. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι».

Έλαβε προθεσμία για την απολογία του ο 71χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ' ομολογία δολοφόνος συνελήφθη και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Νωρίτερα, ο ίδιος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια Πειραιά, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να απολογηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Στην ομολογία του φέρεται να υποστήριξε: «Tη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα». Απέδωσε την ειδεχθή του πράξη σε «ερωτική αντιζηλία». Ανέφερε επίσης με ψυχραιμία ότι μετά τη δολοφονία έφυγε από τη Σαλαμίνα, πήγε στο Κερατσίνι και κάθισε να πιει καφέ.

Πηγή: iefimerida 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση