ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Ταϊλάνδη μετά την επιτυχημένη επιχείρηση (pics)

«Υπήρξαν στιγμές που έκλαψα»

Χειροκροτήματα, κραυγές χαράς, κόρνες παρατεταμένες και live βίντεο: Το εορταστικό κλίμα και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί έχουν «πλημμυρίσει» την πόλη Τσιάνγκ Ράι στη βόρεια Ταϊλάνδη αλλά και πολλές άλλες περιοχές, μετά τη διάσωση των 12 αγοριών και του προπονητή τους από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ.

Η δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού στέφθηκε με επιτυχία σηματοδοτώντας το τέλος ενός θρίλερ που διήρκησε δύο και πλέον εβδομάδες. Ξεκίνησε όταν η ομάδα των «Wild Boars»- οι Αγριόχοιροι και ο προπονητής τους – παγιδεύτηκαν στο εσωτερικό του πλημμυρισμένου σπηλαίου Ταμ Λουάνγκ στα σύνορα με την Μιανμάρ την 23η Ιουνίου.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή μου. Είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα» δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ο Ρασαπόλ Νγκαμγκραμπουάν, ένας αξιωματούχος στο περιφερειακό γραφείο τύπου της Τσιάνγκ Ράι.

«Υπήρξαν στιγμές που έκλαψα» πρόσθεσε. «Είμαι ευτυχισμένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βλέπω όλους τους ανθρώπους της Ταϊλάνδης να αγαπούν ο ένας τον άλλο».

Πράγματι, οι Ταϊλανδέζοι «κόλλησαν» μπροστά από τις τηλεοράσεις και τις οθόνες των υπολογιστών, δεν άφησαν στιγμή τα κινητά τηλέφωνα παρακολουθώντας με κομμένη την ανάσα κάθε δραματική τροπή σε αυτή τη συγκλονιστική ιστορία, όπως άλλωστε και εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X