ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο-σοκ - «Την πήρα τηλέφωνο και το σήκωσαν από το νοσοκομείο»

Δεν φορούσε κανείς ζώνη

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του φρικτού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα, με δύο νεαρά κορίτσια, ηλικίας μόλις 18 και 23 ετών, να χάνουν τη ζωή τους ακαριαία στην άσφαλτο.

Το τροχαίο συνέβη στα Λιμανάκια, πριν τη Βάρκιζα και περίπου ένα χιλιόμετρο μετά τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα δύο οχήματα που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Αθήνα οδηγούσε ένας 24χρονος και ήταν ο μόνος επιβαίνων. Το ΙΧ με κατεύθυνση προς Βάρκιζα είχε 5 επιβαίνοντες. Οδηγός ήταν μια 19χρονη και επέβαιναν, ακόμη, δύο αγόρια -ο ένας εκ των οποίων 19 ετών- και δύο κορίτσια. Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 18 και 23 ετών, ανασύρθηκαν νεκρά. Οι δύο οδηγοί των οχημάτων και τα δύο αγόρια επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν ελαφρά.

«Χάσαμε την ανιψιά μας» λέει η μητέρα της 19χρονης οδηγού

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τη μητέρα της οδηγού, η οποία, σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, δήλωσε: «Είμαστε όλοι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χάσαμε την ανιψιά μας και η κόρη μου είναι με σπασμένα χέρια στο νοσοκομείο. Τι μπορώ να πω... Ευτυχώς είναι ζωντανή, αλλά η ανιψιά μου έχασε τη ζωή της. Η μητέρα της είναι σε κατάσταση-σοκ. Ήταν το μοναδικό παιδί που είχε. Προσπαθούμε να την κάνουμε να συνέλθει. Το παιδί μου δεν θυμάται τίποτα, έχει απώλεια μνήμης. Το μόνο που μας ρωτάει είναι πώς είναι τα άλλα παιδιά. Ακόμα δεν ξέρει ότι έχουν χάσει τη ζωή τους. Είχε το δίπλωμα περίπου έναν χρόνο. Χθες βγήκανε μια βόλτα. Επειδή δούλευα, την πήρα στις 2:00 τηλέφωνο και το σήκωσαν από το νοσοκομείο. Είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον».

Δεν φορούσε κανείς ζώνη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο οι οδηγοί των οχημάτων όσο και οι τέσσερις επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών και ακόμα τριών τραυματισμένων επιβατών.

Πηγή: iefimerida 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση