ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρομακτικό βίντεο: Πύθωνας κάνει βόλτες σε στέγη σπιτιού

Αυστραλία: Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο TikTok

Βίντεο που προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα κατέγραψε τη στιγμή που ένας πύθωνας μήκους 5 μέτρων γλιστρά πάνω από τη στέγη του σπιτιού μιας οικογένειας στην Αυστραλία την ώρα που τα μέλη της απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, καθώς οι followers με κομμένη την ανάσα βλέπουν το τεράστιο ερπετό να διασχίζει τη στέγη του σπιτιού και να βγάζει το κεφάλι του μέσα από ένα δέντρο. Στη συνέχεια έρπεται μέχρι που εγκαταλείπει τη στεγή του σπιτιού και χάνεται μέσα στα δέντρα.

@iamiandyi Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. #snake #onlyinaustralia #sellthehouse original sound - Andrew Anthony

«Μόνο στην Αυστραλία θα δείτε ένα φίδι χαλιού μήκους 5 μέτρων στα προάστια», γράφει η λεζάντα του βίντεο, το οποίο γυρίστηκε στο Κουίνσλαντ.

Τα πλάνα δείχνουν τον τεράστιο πύθωνα να γλιστράει εντυπωσιακά από την οροφή ενός σπιτιού. Κάποια στιγμή, το φίδι βγάζει το κεφάλι του έξω από το δέντρο και ρίχνει μια ματιά στον κόσμο που το παρατηρεί.

«Είναι φρικιαστικό δεν είναι;», γράφει κάποιος στο σχόλιό του.

«Πώς θα τον απομακρύνουμε;», αναρωτιέται ένα παιδί με μια γυναίκα να του απαντά: «Δεν θα τον απομακρύνουμε».

Ο ερπετολόγος Snake Catcher Dan προειδοποιεί τους ανθρώπους να μην πλησιάζουν πολύ κοντά σε αυτά τα θηριώδη ερπετά, καθώς, ενώ υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, δαγκώνουν αν νιώσουν ότι απειλούνται. «Οι πύθωνες αυτού του είδους έχουν 80 έως 100 μικρά δόντια, αλλά ένας μεγαλύτερος μπορεί να προκαλέσει ζημιά αν σας πιάσει στα χέρια του».

Πηγή: protothema.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση