ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραμπ: Απειλεί με στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Η απειλή του Αμερικανού προέδρου είναι «μια πράξη τρέλας», ανέφερε ο υπουργός άμυνας της χώρας

Οι ΗΠΑ δεν αποκλείουν μια στρατιωτική επέμβαση στην Βενεζουέλα, προειδοποίησε την Παρασκευή ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. «Ο λαός υποφέρει και οι άνθρωποι πεθαίνουν» [στη Βενεζουέλα], πρόσθεσε ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ. «Έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, ανάμεσα σε αυτές και μια ενδεχόμενη στρατιωτική επιλογή, αν κριθεί αναγκαίο».

Βενεζουέλα: «Πράξη τρέλας» οι απειλές του Τραμπ

Η απειλή του Αμερικανού προέδρου για στρατιωτική επέμβαση είναι «μια πράξη τρέλας», απάντησε ο βενεζουελανός υπουργός Άμυνας Βλαντίμιρ Παντρίνο. «Είναι μια πράξη ακραίου εξτρεμισμού. Τις ΗΠΑ κυβερνά μια εξτρεμιστική ελίτ», πρόσθεσε ο Παντρίνο.

«Ως στρατιώτης, στέκομαι στο πλευρό των βενεζουελανών ενόπλων δυνάμεων και του λαού. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε όλοι στις πρώτες γραμμές της υπεράσπισης των συμφερόντων και της κυριαρχίας της αγαπημένης Βενεζουέλας», τόνισε

Ο υπουργός Πληροφόρησης Ερνέστο Βιγέγκας αποκάλεσε το σχόλιο του Τραμπ «άνευ προηγουμένου απειλή εναντίον της εθνικής κυριαρχίας».

Πεντάγωνο: Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική εντολή

Το Πεντάγωνο πάντως ξεκαθαρίζει από την πλευρά του ότι δεν έχει λάβει οποιαδήποτε εντολή, με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου Έρικ Πάχον, να παραπέμπει τον Τύπο στον Λευκό Οίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X