ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγουδούσε Queen ενώ εκτελούσε ο 17χρονος μακελάρης Δημήτρης Παγουρτζής (pics)

Κάθε λεπτομέρεια που έρχεται στο φως... προκαλεί σοκ

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται μέσα από τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εκείνων που έζησαν τον τρόμο στο σχολείο της πόλης Σάντα Φε στο Τέξας. Εκείνων που είδαν ή άκουσαν τον 17χρονο να μπαίνει οπλισμένων και να εκτελεί εν ψυχρώ.

Ο Δημήτρης Παγουρτζής τραγουδούσε «Another one bites the dust» κάθε φορά που πυροβολούσε. Αναφωνούσε » Woo-hoo» και έπαιζε όλο και πιο δυνατά από το κινητό του εμβατήριο των Γιαπωνέζων καμικάζι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Πυροβολούσε και τραγουδούσε

«Ο φίλος μου ο Τρεντ ήταν στην τάξη και είπε πως αφού είχε πυροβολήσει έναν μαθητή, τραγουδούσε «Another one bites the dust»», είπε στη New York Post μαθητής του σχολείου. Είπε επίσης ότι ο Παγουρτζής έπαιζε συνεχώς και όσο πιο δυνατά μπορούσε τραγούδια Γιαπωνέζων καμικάζι. Ο μαθητής αποκάλυψε ότι ο 17χρονος μακελάρης είχε ανεβάσει το ίδιο τραγούδι στον λογαριασμό του στο YouTube, ο οποίος, πλέον, έχει διαγραφεί.

Υπάρχουν επίσης αναφορές πως φώναξε «έκπληξη» όταν εισέβαλε στην αίθουσα των καλλιτεχνικών λίγο αφού είχε ξεκινήσει το μάθημα.

Φωτογραφία που ανέβηκε σε λογαριασμό στο instagram που σχετίζεται με τον Παγουρτζή και δείχνει ένα μαχαίρι κι ένα όπλο

Φωτογραφία που ανέβασε στις 30 Απριλίου στη σελίδα του στο Facebook ο Παγουρτζής – «Γεννημένος να σκοτώνω» γράφει το μαύρο t-shirt

Πηγή: newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X