ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος! Τούρκος πέταξε κοριτσάκι από σκάφος στη θάλασσα και… εξαφανίστηκε (vid)

Η μητέρα του παιδιού αναγκάστηκε να εξηγήσει στους αγανακτισμένους χρήστες του διαδικτύου τι συνέβη

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έγινε viral και δείχνει έναν άνδρα να πετάει από σκάφος στη θάλασσα, ένα κοριτσάκι, το οποίο χάνει τα μπρατσάκια του και εξαφανίζεται στο νερό.

Το βίντεο δημοσίευσε στα social media η μητέρα του παιδιού, Κάτια Ιλερί, με αποτέλεσμα να γίνει γρήγορα viral και να προκαλέσει σάλο τόσο στην Τουρκία όσο και στο εξωτερικό.

Η μητέρα βρισκόταν μαζί με μέλη της οικογένειάς της σε σκάφος, όταν κάποια στιγμή το κοριτσάκι θέλησε να κολυμπήσει.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας που φέρεται να είναι γνωστός της οικογένειας να το πετάει από το σκάφος για βουτιά.

Συγκεκριμένα το κοριτσάκι, ενώ φοράει δύο φουσκωμένα μπρατσάκια και βρίσκεται στα χέρια του άνδρα, αυτός του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο και εν συνεχεία το πετάει στο νερό.

Δείτε το βίντεο

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katya İleri (@katyaileri)

Το γεγονός ότι το βίντεο τελειώνει τόσο απότομα, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media από τρομοκρατημένους θεατές.

Τελικά, αυτό έκανε τη γυναίκα σε ένα άλλο βίντεο να αν αναγκαστεί να εξηγήσει αν έπαθε κάτι το παιδί, με τους γονείς να διαβεβαιώνουν ότι βγήκε άμεσα από το νερό στην επιφάνεια της θάλασσας και όπως αναφέρει η Daily Mail είναι καλά στην υγεία του.

Μάλιστα στην ανάρτησή της στην οποία το κοριτσάκι κάνει μία επιτυχημένη βουτιά χωρίς να εξαφανίζεται στη θάλασσα, εξήγησε πως τα μπρατσάκια έφυγαν επειδή γλίστρησαν από το αντηλιακό που έβαλε στο παιδί.

Ακόμα υποστήριξε πως το παιδί της γνωρίζει μπάνιο και ο πατέρας της παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση. «Κολυμπάει ήδη από μόνη της και ο πατέρας της ήταν σε κοντινή απόσταση. Το παιδί ζει δίπλα στη θάλασσα και βρίσκεται συνεχώς στη θάλασσα», ανέφερε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Katya İleri (@katyaileri)

Οι άνθρωποι που είδαν το βίντεο κατηγόρησαν τους γονείς για έλλειψη ενσυναίσθησης, ενώ αρκετοί σημείωσαν πως δεν μπορούν να βασίζονται στα μπρατσάκια για την αποφυγή ατυχημάτων. Μάλιστα κάποιοι σχολίασαν ιδιαίτερα καυστικά. Ένας χρήστης έγραψε πως «θα βρει τα χαμένα κομμάτια του υποβρυχίου», εννοώντας το Titan που καταστράφηκε ενώ έκανε εξόρμηση στο ναυάγιο του Τιτανικού.

«Τουλάχιστον τη φίλησε πριν την αποχαιρετήσει», έγραψε κάποιος άλλος», έγραψε άλλος. Άλλοι σχολίασαν με πιο σκληρό τρόπο ζητώντας ακόμα και σύλληψη των γονέων, ενώ κάποιοι σχολίασαν και τα υλικά κατασκευής για τα μπρτσάκια.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση