ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρίστας πέθανε αφού ήπιε όλα τα κοκτέιλ του μπαρ

Τζαμάικα - Ήπιε 21 κοκτέιλ

Τραγική κατάληξη είχε η έξοδος ενός 53χρονου τουρίστα από την Βρετανία, στη Τζαμάικα, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του.

Ένα βράδυ ο Timothy Southern επισκέφτηκε ένα μπαρ και αποφάσισε να πιει και τα 21 κοκτέιλ που υπήρχαν στον κατάλογο του μαγαζιού.

Ο 53χρονος κατάφερε να πιει τα 12 εξ’ αυτών προτού επιστρέψει στο δωμάτιό του και καταλήξει.

Οι παθολόγοι στη Τζαμάικα είπαν ότι η αιτία του θανάτου του ήταν η οξεία γαστρεντερίτιδα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η ιατροδικαστής, η οποία έκρινε ότι ο θάνατός του προήλθε από το αλκοόλ.

Η οικογένειά του έριξε τις ευθύνες στο προσωπικό του ξενοδοχείο και τη νοσοκόμα του, λέγοντας ότι δεν κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο.

«Ήταν ανάσκελα και πνιγόταν. Τον έβαλα στη θέση ανάνηψης και ούρλιαξα για ασθενοφόρο» ανέφερε ένας από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

«Όταν έφτασε η νοσοκόμα είπα ότι κλήθηκε ασθενοφόρο και μου είπε ‘όχι’. Πίστευα ότι θα το αναλάβει. Αλλά δεν ήταν έτσι. Παρατήρησα ότι είχε αρχίσει να χάνει θερμοκρασία. Έλεγξα τον σφυγμό του και δεν μπορούσα να τον βρω» συμπλήρωσε.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο Southern πριν τα κοκτέιλ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα μπύρας και κονιάκ.

Η οικογένεια του 53χρονου έχει επίσης, δημιουργήσει μια σελίδα στο GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την πληρωμή της κηδείας του.

«Ελπίζουμε κάνοντας αυτό να προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε για να τον φέρουμε σπίτι, ώστε εμείς, ως οικογένεια, να πούμε αντίο», έγραψαν τα μέλη της οικογένειάς του.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση