ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τουρίστας κυκλοφορούσε γυμνός σε παραλία

Χτύπησε αστυνομικούς

Συνελήφθη από την Αστυνομία, το απόγευμα της Πέμπτης, ένας 32χρονος Αμερικανός ο οποίος κυκλοφορούσε γυμνός στη Γαύδο και είχε προβεί σε άσεμνη πράξη μπροστά στον κόσμο.

Παράπονα για τον 32χρονο έκαναν παραθεριστές στο νησί, ακόμα και η δήμαρχος Γαύδου, αναφέροντας ότι από το πρωί της Πέμπτης 23 Αυγούστου ο Αμερικανός προέβη σε άσεμνη πράξη μπροστά σε κόσμο, λουόμενους και νεαρές κοπέλες.

Για το συμβάν έκανε μήνυση εναντίον του ένα ζευγάρι Ελλήνων μαζί με τις δύο κόρες του, καθώς ο 32χρονος -σύμφωνα με την καταγγελία τους- μπήκε στο σπίτι όπου διέμεναν.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο 32χρονος εντοπίστηκε σε παρακείμενη παραλία από άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Γαύδου και του Τμήματος Χανίων και προσήχθη διά της βίας, καθώς αντιστάθηκε στη σύλληψή του χτυπώντας και απωθώντας τους αστυνομικούς.

Ο 32χρονος αναγνωρίστηκε από το ζευγάρι Ελλήνων και συνελήφθη με τις κατηγορίες της «βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων», της «παράνομης βίας» και της «προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας».

Οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Χανίων, απ' όπου αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τον εισαγγελέα να ζητά να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση