ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Τον έδιωξαν γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση»

Τι λέει φίλος της οικογένειας

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέλφια Καρνέση φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την απόλυση του 76χρονου δράστη του εγκλήματος στη Γλυφάδα και την απομάκρυνσή του από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί, όπως υποστηρίζει ένας φίλος της οικογένειας.

Ο 76χρονος φέρεται να είχε πάρει θέση υπέρ του ενός αδελφού με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει να τον παύσει από τα καθήκοντά του και να τον διώξει από το σπίτι που εμένε τα τελευταία αρκετά χρόνια. Ο φίλος της οικογένειας Καρνέση σε κατάσταση σοκ κάνει λόγο για ένα άτομο που έχασε τον έλεγχο και πήγε στη ναυτιλιακή με πρόθεση να σκοτώσει όσους θεωρούσε υπεύθυνους για την απόλυσή του.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι σκότωσε ήταν Άγιοι άνθρωποι, βοηθούσαν όλο τον κόσμο και αυτοί οι άνθρωποι δεν έπρεπε να φύγουν με αυτόν τον τρόπο. Ο άνθρωπος αυτός ήταν εκτός εαυτού γιατί τσαντίστηκε πάρα πολύ που στην ηλικία που είναι, 75 χρόνων, χωρίς παιδιά, χωρίς γυναίκα, χωρίς τίποτα έμεινε στο δρόμο γιατί εδώ και ενάμιση χρόνο τον έδιωξαν από την επιχείρηση μετά από 33 χρόνια. Ο άνθρωπος αυτός θεώρησε υπαίτιους αυτούς που σκότωσε. Δεν πήγε να σκοτώσει κανέναν άλλο παρά μόνο όσους κατά τη γνώμη του υπαίτιους.

«Οι άνθρωποι οι οποίοι σκότωσε ήταν Άγιοι άνθρωποι, βοηθούσαν όλο τον κόσμο»

Αυτό είναι έγκλημα τεράστιο. Γιατί ήταν κολλητός και πήγε μαζί με τον κύριο Σπύρο, ο οποίος είναι το μεγάλο αφεντικό της εταιρείας και αυτή η εταιρεία έχει οικονομική διαμάχη εδώ και χρόνια με τον κύριο Σπύρο και είναι στα Δικαστήρια. Και αυτός πήγε υπέρ του κυρίου Σπύρου. Και για εμένα, το θεώρησαν αυτό ότι δεν ήταν καθόλου σωστό και μετά από 33 χρόνια τον έδιωξαν και τον έβγαλαν από το σπίτι, τον πέταξαν στο δρόμο. Το θεώρησε, κατά τη γνώμη του, αχαριστία γιατί ήταν ο επιστάτης, αυτός που προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο. Έκανε τα πάντα» λέει ο φίλος της οικογένειας Καρνέση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης μέχρι την Πέμπτη έμενε στους Πεταλιούς. Εργαζόταν για πάνω από 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι των Πεταλιών, όπου ήταν ο επιστάτης για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση. Στη συνέχεια και επί σειρά ετών φρόντιζε τη μητέρα των τριών αδελφών Καρνέση. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Πρώτη σκότωσε τη Μ. Καρνέση στον πρώτο όροφο της εταιρείας, μετά τον Βλασσάκη στον ημιώροφο και στο τέλος τον καπετάνιο επίσης στον ημιώροφο. Χρησιμοποίησε και την καραμπίνα και το περίστροφο για να τους σκοτώσεο.

Ειδικά για τα όπλα με τα οποία έγινε το φονικό, αστυνομικές πηγές λένε ότι είναι πολύ παλιά, σχεδόν μη λειτουργικά, εκφράζοντας την απορία για το πώς δούλεψαν. Οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι είναι σαν τα κειμήλια που έχει η κάθε παλιά οικογένεια οπότε το σενάριο που εξετάζεται είναι ο Αιγύπτιος να βρήκε τα όπλα στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση