ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To συγκινητικό «αντίο» του Μέσι στον Νεϊμάρ

«Ηταν τεράστια χαρά που μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου. Σου εύχομαι καλή τύχη στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου»

Μετά από τρία χρόνια πλούσιου θεάματος και εκατοντάδων γκολ, η θρυλική τριπλέτα των Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες, γνωστή και ως «MSN» στην επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα, «σπάει».

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο, το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Αργεντινού στον Βραζιλιάνο μαρτυρά ότι το ντιλ των Καταλανών με την Παρί Σεν Ζερμέν, έναντι του ποσού - ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ, θεωρείται τελειωμένη υπόθεση και ο τελευταίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα των Γάλλων.

«Ηταν τεράστια χαρά που μοιράστηκα όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου. Σου εύχομαι καλή τύχη στο νέο κεφάλαιο της ζωής σου», αναφέρει στο μήνυμά του ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα», ποστάροντας ένα βίντεο με φωτογραφίες των δύο τους, εντός και εκτός γηπέδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα είχε δαπανήσει περίπου 48,6 εκατ. λίρες το 2013 για να αγοράσει τον Νεϊμάρ από τη Σάντος, ενώ μόλις πέρσι ο Βραζιλιάνος άσος είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Καταλονίας. Το σήριαλ της μεταγραφής του μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο ισπανικός σύλλογος είχε διαμηνύσει ότι θα κινηθεί νομικά, σε περίπτωση που η μεταγραφή παραβίαζε τους κανόνες του Financial Fair Play.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X