ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το προφίλ του «δράκου» των Εξαρχείων (pic)

Η φυλακή για απόπειρα βιασμού, οι επιθέσεις και η σύλληψη στην Κάνιγγος

Ροπή προς τα σεξουαλικά εγκλήματα είχε ο 23χρονος D. I. που συνελήφθη χθες Τρίτη (21/11) για τέσσερις επιθέσεις σε βάρος γυναικών στα Εξάρχεια, μεταξύ αυτών και μίας 13χρονης.

Ο άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της νοτιοανατολικής Αττικής στην πλατεία Κάνιγγος χθες το βράδυ και, όπως προέκυψε από την ταυτοποίησή του, είναι Σύρος και στο παρελθόν είχε μπει φυλακή στα Γρεβενά για απόπειρα βιασμού.

H φωτογραφία του άνδρα

O 23χρονος αποφυλακίστηκε μόλις πριν από τρεις μήνες, τον περασμένο Αύγουστο, ενώ κατά το παρελθόν είχε προσαχθεί από την Ομάδα Δράση και η προσαγωγή αυτή συνετέλεσε καθοριστικά στην αναγνώρισή του από τα θύματα των επιθέσεων.

Οι επιθέσεις στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση στην 29χρονη

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί, με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση