ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εγώ δεν σε πρόδωσα» - Την χώρισε στο πάρτι αρραβώνων

Το χρηματικό ποσό που διεκδικεί

Δεν λέει να κοπάσει στην Ιταλία ο σάλος γύρω από τον πολύκροτο χωρισμό του εκατομμυριούχου Μάσιμο Σέγκρε από την μέχρι πρότινος αγαπημένη του Κριστίνα Σεϊμάντι, μετά την κυκλοφορία βίντεο που δείχνει τον 64χρονο να κατηγορεί δημόσια την 47χρονη για απιστία και μάλιστα στο πάρτι των αρραβώνων τους!

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και τραβήχτηκε πριν από μερικές μέρες στην έπαυλη του τραπεζίτη στο Τορίνο, ο Σέγκρε εμφανίζεται να «ξεμπροστιάζει» την Σεϊμάντι ενώπιον των δεκάδων καλεσμένων τους, κατηγορώντας την για παράνομη σχέση με δικηγόρο και προτρέποντάς την πάει με τον εραστή της στη Μύκονο. Η ίδια η επιχειρηματίας εξέφρασε την πεποίθηση σε μία από τις συνεντεύξεις που παραχώρησε μετά το συμβάν ότι ο εξευτελισμός της ήταν προσχεδιασμένος από τον πρώην μνηστήρα της, κάνοντας λόγο για ψυχολογική βία εις βάρος της. Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι γνώριζε πως το δημόσιο «κατηγορώ» του βιντεοσκοπούνταν και πως το κλιπ θα διέρρεε στα ΜΜΕ.

Το «σήριαλ» του δημόσιου χωρισμού απασχολεί έντονα τα μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία και όχι μόνο. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κριστίνα Σεϊμάντι δέχεται συνεχώς προτάσεις από τηλεοπτικές εκπομπές, αφού το ενδιαφέρον του κοινού για την εντυπωσιακή επιχειρηματία έχει «εκτοξευτεί» τις τελευταίες μέρες. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κυκλοφόρησαν μέχρι και φήμες ότι της έγινε επίσημη πρόταση από τον γιο του Μπερλουσκόνι, που είναι ιδιοκτήτης καναλίού, να συμμετάσχει στο ιταλικό Big Brother, κάτι που η ίδια πάντως διέψευσε μέσω του εκπροσώπου της.

Ο Σέγκρε, από τη μεριά του, προχώρησε σήμερα μέσω των δικηγόρων του σε διευκρινίσεις για τις νομικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για να πάρει πίσω 700.000 ευρώ που είχε δανείσει στην πρώην αγαπημένη του, όταν ήταν ακόμη μαζί, αλλά και για πράγματα που έχουν ειπωθεί για εκείνον τα οποία απορρίπτει ως αναληθή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη La Stampa, οι δικηγόροι του τραπεζίτη επισήμαναν ότι ο εντολέας τους ζητά την κατάσχεση του ποσού που παραχωρήθηκε μεν με τη συναίνεσή του για να καλύψει κάποια προσωρινή ανάγκη της Σεϊμάντι, αλλά έκτοτε δεν έχει επιστραφεί. Όπως αναφέρει η νομική ομάδα του εκατομμυριούχου, ο Σέγκρε δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι η πρώην μνηστή του πήρε κρυφά τα χρήματα από τον κοινό τους λογαριασμό, ωστόσο η αλλαγή των συνθηκών στη σχέση του ζευγαριού δημιουργεί έναν εύλογο κίνδυνο να μην επιστραφεί ποτέ το ποσό, και αυτή είναι η αιτία πίσω από τις νομικές κινήσεις στις οποίες προχώρησε ο τραπεζίτης. Η ακροαματική διαδικασία για την εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 5 Σεπτεμβρίου, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Η δεύτερη διευκρίνιση στην οποία προχώρησαν οι δικηγόροι του Σέγκρε έχει πιο προσωπικό ύφος και αναφέρεται σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε η Σεϊμάντι σε ορισμένα ΜΜΕ σχεδικά με την εξαφάνιση ενός δαχτυλιδιού με ζαφείρια που της είχε χαρίσει η μητέρα του πρώην μνηστήρα της, αλλά και σε υποτιθέμενες πράξεις προδοσίας εις βάρος της από τον Σέγκρε. Η νομική ομάδα του τραπεζίτη αναφέρει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητηθεί αποζημίωση από τη 47χρονη για αυτές τις δηλώσεις που έθιξαν την υπόληψη του εντολέα τους. Αυτό, όπως αναφέρεται, θα εξαρτηθεί από το εάν η Σεϊμάντι θα προχωρήσει σε δημόσια διάψευση των παραπάνω ισχυρισμών ή όχι.

«Ο Μάσιμο Σέγκρε παρέμεινε πιστός καθ΄όλη τη διάρκεια της σχέσης του με την κυρία Σεϊμάντι. Τελείως διαφορετική είναι η περίπτωση ενός εξωσυζυγικού δεσμού που είχε ο Σέγκρε λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου γάμου του, ενός δεσμού που είχε ήδη λήξει πριν συνδεθεί ερωτικά με την Κριστίνα Σεϊμάντι και που δεν έχει καμία σχέση με την παρούσα υπόθεση», σημειώνει η νομική ομάδα του τραπεζίτη.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση