ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το κακό ξεκίνησε απ' τον πατέρα - Η 12χρονη ήθελε να την υιοθετήσω» (vid)

«Αυτός ο άνθρωπος ούτε σκύλο δεν έπρεπε να υιοθετήσει, όχι να κάνει 8 παιδιά...»

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις από τον στενό κύκλο της οικογένειας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης στα Σεπόλια αλλά και για τα 7 ακόμη παιδιά της οικογένειας. Όπως αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης και πρώτος ξάδερφος του πατέρα της στο MEGA, τα παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες. Η μητέρα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της πολλές φορές ενώ φέρεται να ξεσπούσε και στα παιδιά. Κάπνισε χασίς μέσα στο σπίτι και ξόδευε τα επιδόματα για τον εαυτό του.

«Αυτός ο άνθρωπος ούτε σκύλο δεν έπρεπε να υιοθετήσει, όχι να κάνει 8 παιδιά...», είπε χαρακτηριστικά ο θείος της 12χρονης. Ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του είχαν προσπαθήσει να βοηθήσουν και συμβούλευαν τη γυναίκα να μην κάνει άλλα παιδιά με αυτόν τον άντρα. «Η ίδια μου η μάνα πήρε τη μητέρα της 12χρονης και την πήγε στο Αλεξάνδρα για να της κάνει στείρωση», είπε για να προσθέσει ότι «δεν είχαν επίγνωση των ευθυνών» και ούτε δέχονταν βοήθεια.

Ένα άλλο περιστατικό που συγκλόνισε τον θείο, όπως εξομολογείται, ήταν όταν η 12χρονη του ζήτησε να την υιοθετήσει, πριν από 2 περίπου χρόνια. «Είχαμε πάει όλοι μαζί για τρεις μέρες στο Αγρίνιο. Το παιδί πέρναγε πολύ καλά και γυρνώντας μου ζήτησε να την υιοθετήσω», είπε. Μετά από αυτό ο θείος είχε ζητήσει να πάρει τα παιδιά για Σαββατοκύριακο για να περάσουν καλά αλλά οι γονείς δεν τα έδιναν. Μάλιστα, κάποια στιγμή τον είχε πάρει τηλέφωνο η 12χρονη στις 22:00 και ήταν μόνη της με τον έναν αδερφό της σε μαγαζί στον Κολωνό και έπιναν σοκολάτα. «Πήρα τους γονείς και χασκογέλαγαν, είναι στον κόσμο τους», ανέφερε.

«Η ίδια μου η μάνα πήρε τη μητέρα της 12χρονης και την πήγε στο Αλεξάνδρα για να της κάνει στείρωση»

Επίσης, πριν από περίπου 4 χρόνια επικοινώνησε με το ΑΤ Κολωνού για να καταγγείλει τα περιστατικά και οι αστυνομικοί του είπαν ότι ήταν ενημερωμένοι για τους ξυλοδαρμούς και ότι θα πήγαιναν κάποια στιγμή να ελέγξουν ξανά το σπίτι. Ακόμη, τονίζει ότι «το κακό ξεκίνησε από τον πατέρα των παιδιών» ο οποίος, σύμφωνα με τον θείο, «έκανε και τη μάνα σαν τα μούτρα του», ενώ τον χαρακτήρισε γκάνγκστερ και σίχαμα.

Κοντινή συγγενής του 12χρονου κοριτσιού που είναι το θύμα της φρικιαστικής υπόθεσης στα Σεπόλια αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της οικογένειας και συγκεκριμένα των γονιών.

Όπως δηλώνει η ίδια γνώριζε τη μητέρα της 12χρονης από τα 14 της όταν την «έκλεψε» ο σύζυγός της παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της.

Η ίδια συγγενής μίλησε και για τη σχέση της θείας της 12χρονης με τα παιδιά της οικογένειας.

«Η θεία τα είχε βαφτίσει και τα δύο και πάντα τους έπαιρνε ρούχα και τα έπαιρνε και το καλοκαίρι στη Λευκάδα, ένα μήνα, δύο, όσο μπορούσε» αναφέρει. Τονίζει πως είχε αναλάβει να τα στηρίξει όσο μπορούσε για να μην στερούνται τίποτα, πράξεις που έκανε και ο θείος των παιδιών. «Ο θείος δούλευε σεκιούριτι, ό,τι έβγαζε, όλα εκεί μέσα τα έδινε. Τα πάντα. Όλα για το κορίτσι», λέει χαρακτηριστικά η συγγενής.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση