ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το δράμα της Βρετανίδας σελέμπριτι στην Κύπρο και το θανατηφόρο τροχαίο (Pics)

Βρήκαν τραγικό θάνατο δύο άντρες στην Πάφο

Επιμέλεια: Γιάννος Λύτρας

Η Βρετανίδα σελέμπριτι, Rebekah Vardy , σύζυγος του γνωστού επιθετικού της Leicester και της εθνικής Αγγλίας Jamie Vardy έζησε έναν εφιάλτη με τον δεύτερο σύζυγό της, Steve Clarke, με τον οποίο έφτασαν μέχρι και την Κύπρο, όπου ο δεύτερος ενεπλάκη σε τροχαίο, με συνέπεια τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Η Becky, όπως είναι το χαϊδευτικό της, ερωτεύτηκε τον Clarke, ο οποίος ήταν το αφεντικό της στην εταιρεία όπου εργαζόταν. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ίδια, στην εφημερίδα «The Sun», αυτή η σχέση άρχισε να την φοβίζει, πολύ σύντομα, καθώς εκείνος ήταν πολύ χειριστικός, λέγοντάς της τι να κάνει, που να πάει και πως να φερθεί.

Η Vardy, η οποία έζησε μια βραδιά πάθους με τον Peter Andre, στο τέλος του πρώτου της γάμου. Την «περιπέτειά» της αυτή, είχε «βλακωδώ αποκαλύψει» στον Clarke, ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε οικονομικά, λέγοντάς της να την βγάλει στην δημοσιότητα.

Η σχέση των Rebekah και Steve «αναβόσβηνε», με την γυναίκα, στην ηλικία των 23 ετών, έμεινε έγκυος με άλλον άντρα. Όταν η μεγάλη της κόρη – 12 ετών σήμερα – γεννήθηκε, ο Steve του πήρε κι έφτασαν στην Κύπρο, καθώς εκείνος ισχυρίστηκε ότι χρωστούσε χρήματα.

Η σχέση, ωστόσο, έγινε πολύ πιο ανυπόφορη, απ’ όσο προηγουμένως. Εκείνος την απατούσε και την κτυπούσε, ενώ, γενικά, είχε γίνει πιο βίαιος απέναντί της. Αυτό το μαρτύριο, εξομολογείται, κράτησε 10 μήνες.

Τότε, εκείνη πήρε την απόφαση και το έσκασε από τον Clarke, επιστρέφοντας στην Βρετανία. Δύο μήνες αργότερα, εκείνος καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση, καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πάφο, όπου βρήκαν τον θάνατο δύο άντρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση