ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι σημαίνουν τα μυστήρια σύμβολα που υπάρχουν σε κτίρια στο Κίεβο

Τεράστια ανησυχία στην Ουκρανική πρωτεύουσα εν μέσω σφυροκοπήματος από τα ρωσικά στρατεύματα

Μυστήριο επικρατεί με κάποιες εικόνες που ανέβηκαν σε προφίλ χρηστών των social media και δείχνουν κάποια σύμβολα σε κτίρια στο Κίεβο καθώς και άλλες ουκρανικές πόλεις τα οποία σύμφωνα με κάποιες ουκρανικές πηγές αποτελούν «έργο σαμποτέρ του Κρεμλίνου» και ότι με αυτόν τον τρόπο μαρκάρονται στόχοι επικείμενων βομβαρδισμών εν μέσω εντεινόμενων εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Τι ακριβώς θα συμβεί αν η ανθρωπότητα πυροδοτήσει ταυτόχρονα όλα τα πυρηνικά της (vid)

Η τρομακτική ρωσική φάλαγγα των 64 χιλιομέτρων φτάνει στο Κίεβο

Οι Ουκρανοί αξιωματούχοι προτρέπουν τώρα τους κατοίκους να είναι σε επιφυλακή για τα σύμβολα, συμπεριλαμβανομένων των κόκκινων «X», παντού, από τις στέγες πολυώροφων κατοικιών μέχρι τους σωλήνες αερίου.

Οι αρχές ζητούν επίσης από τους ντόπιους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για ύποπτους χαρακτήρες που τριγυρνούν στις πόλεις τους, οι οποίοι μπορεί να αφήνουν τις εναέριες ενδείξεις για τις επερχόμενα ρωσικά βλήματα.

Η ανάρτηση της πόλης του Κιέβου

«Οι αρχές της πόλης ζητούν από τους κατοίκους των πολυώροφων κτιρίων, που έχουν πρόσβαση στην οροφή, να ελέγξουν επειγόντως τις στέγες για σημάδια», έγραψε πρόσφατα η πόλη του Κιέβου, η πρωτεύουσα της χώρας, σε ανάρτηση στο Facebook.

 ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση