ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Θάνου - Τα μηνύματα τρόμου

Ποιος απειλούσε τον 27χρονο

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση του 27χρονου γεωπόνου Θάνου Χαρικιόπουλου από το παζάρι του Ελαιώνα Αττικής στις 21 Οκτωβρίου. Την υπόθεση ερεύνησε για μια ακόμα Παρασκευή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Μάλιστα, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη παρουσίασε ένα αποκλειστικό- ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με όσα προηγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, όπου έμενε και εργαζόταν ως ντελιβεράς ο 27χρονος.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο παζάρι του Ελαιώνα για μια αυτοψία στο χώρο που χάθηκε ο 27χρονος γεωπόνος, το πρωί του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρεται, είχε πάει με τον πατέρα του για μια βόλτα και ξαφνικά του άφησε το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα και απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Από εκείνη την μέρα συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι ψάχνουν παντού για κάποιο ίχνος του.

Στην Θεσσαλονίκη όπου ζούσε και εργαζόταν ως ντελιβεράς, έγινε μάρτυρας, άθελά του, ενός σοβαρού περιστατικού με συνάδελφό του και οδηγό ταξί που διαπληκτίστηκαν. Τον κάλεσαν να καταθέσει και από τότε φαίνεται πως κάποιος τον τρομοκρατούσε και ήταν πιεσμένος.

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή από τα ΚΤΕΛ Κηφισού ζωντάνεψε την ελπίδα στην οικογένεια του νεαρού. Συγκεκριμένα, από το σουβλατζίδικο που βρίσκεται σε αυτό το χώρο, επιβεβαίωσαν την πληροφορία τηλεθεατών ότι το παιδί που έφαγε εκεί, πρέπει να ήταν ο Θάνος.

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του Τούνελ μαζί με συγγενείς του αγνοούμενου αλλά και αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εκπομπής, συνέχισαν τις έρευνες μες στην νύχτα στις γύρω περιοχές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το μηνύματα του τρόμου

Το Τούνελ παρουσίασε ένα αποκλειστικό – ανατριχιαστικό ντοκουμέντο με όσα προηγήθηκαν στην Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής, οι απειλές που ακούστηκαν εναντίον του από άλλον ντελιβερά που φαίνεται να εξουσιάζει με βία μαγαζιά και εργαζόμενους, πάγωσαν το αίμα των τηλεθεατών.

Τα απανωτά μηνύματα του τρόμου που δεχόταν, συνοδεύονταν πότε από ένα όπλο και πότε από ένα σπαθί. Το λάθος του άτυχου Θάνου ήταν ότι βρήκε δουλειά χωρίς να πάρει την άδεια του νταή, στον οποίο χρωστούσε είκοσι ευρώ!

«Θα σου σπάσω τα πόδια, θα σε καρφώσω με μαχαίρι, θα σου πάρω από το μηχανάκι μέχρι και την ζωή σου» είναι μερικές από τις απειλές που δεχόταν λίγο πριν χαθεί.

Τα μηνύματα κατάφερε να εντοπίσει στο κινητό του η ίδια του η μητέρα που το άνοιξε χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς συνδυασμούς κωδικών.

«Τώρα πλέον ανησυχώ πολύ για την ζωή του παιδιού μου μετά από αυτά που είδα. Ο Θάνος μου δεχόταν πίεση μεγάλη και δεν μας έλεγε τίποτα για να μην μας στεναχωρήσει. Είχε πει σε φιλικό μας πρόσωπο ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή του» είπε σοκαρισμένη η μητέρα του, από το πλατό του Τούνελ.

Ο αγνοούμενος Θάνος μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είχε στείλει ένα γραπτό μήνυμα σε έναν φίλο του λέγοντας του: «Γιάννη σε παρακαλώ, θέλω να ζήσω».

Πηγή εικόνας: «Φως στο Τούνελ»

Το Τούνελ εντόπισε τον άγριο ντελιβερά που εμφανίστηκε σαν φίλος του Θάνου, έτοιμος να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Δήλωσε πως η επίθεσή του, «ήταν απλά μια πλάκα».

«Θα σε κάνω πιο ψιλό και από το αλάτι μάγκα μου. Δεν ξέρεις ποιος είμαι απλά θα μάθεις σήμερα. Που είσαι, να βρεθούμε κάπου στη μέση. Όσους φίλους μαζέψεις θα έχω έναν παραπάνω από εσένα Θανάση. Οπότε έλα να τα πούμε οι δυο μας αδερφέ» του έλεγε.

Θάνος: «Μη μου ξαναμιλήσεις αλήθεια ρε άστο. Όντως έχεις θέμα και δεν ξέρω τι σου έφταιξα. Αφού μίλησα με τον ***** και είπε θέλει άτομο γιατί θα φύγει. Πού είναι το κακό να δουλεύω λίγες ώρες κι εγώ εκεί;»

Ο αγνοούμενος όπως φαίνεται από την συνομιλία ήταν τρομοκρατημένος μιας και ο «φίλος» τον απειλούσε στέλνοντας του φωτογραφίες με όπλο και σπαθί, ενώ ταυτόχρονα έλεγε ότι «θα του σπάσει τα πόδια για τα είκοσι ευρώ που του χρωστούσε».

«Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Θα πεινάσεις. Έλα από εδώ να καθαρίσεις γιατί αν σε βρω έξω δεν σε σώζουν ούτε οι μπάτσοι. Τα μαζεύεις και φεύγεις από την πόλη. Αύριο θα βγω για δουλειά, μη σε πετύχω κάπου…»

 

Τι λέει στο «Τούνελ» για κατσαβίδι, σπαθί και όπλο…

Ο «φίλος» του Θάνου ανέφερε στην εκπομπή που τον εντόπισε, πως τελευταία φορά που τον είχε δει ήταν στις 24 Οκτωβρίου. Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως 21 του μήνα εξαφανίστηκε, δήλωσε πως δεν θυμάται ακριβώς και μπορεί να μπερδεύει τις ημερομηνίες.

«Εγώ προσπαθώ από το Viber να βγάλω άκρη γιατί ήξερα ότι θα με καλέσετε κάποια στιγμή και μάζευα στοιχεία λεπτό προς λεπτό για το πότε του μίλησα.»

Όταν ρωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στον αγνοούμενο, είπε ότι τα γνωρίζει αλλά έχει σβήσει τις συνομιλίες τους και δεν μπορεί να τα δει.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ. Παρεξηγηθήκαμε για κάτι λεφτά, γι αυτό και τα απειλητικά μηνύματα. Για πλάκα τα λέγαμε. Δεν είχαμε σηκώσει ποτέ χέρι ο ένας στον άλλον και αυτό που λέτε για ένα κατσαβίδι που του κόλλησα στην πλάτη, δεν ισχύει. Τα όπλα του τα έστελνα γιατί του άρεσαν…», ισχυρίστηκε με άνεση.

 

«Θέλω ένα σημάδι από την ζωή του»

Στο «Τούνελ» μίλησε και η μητέρα του Θάνου Χαρικιόπουλου. «Ακούω στον ύπνο μου κουδούνι και πετάγομαι» δήλωσε συγκινημένη.

Ανέφερε πως ο 27χρονος επρόκειτο να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κόρινθο και τα πράγματά του είναι ήδη εκεί. Έχει μαζί της μόνιμα το κινητό του τηλέφωνο μήπως φτάσει κάποια πληροφορία.

«Υπήρξαν κάποιες κλήσεις από απόκρυψη. Πιστεύω ότι ήταν ο Θάνος αλλά δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε. Πονάω αβάσταχτα. Στείλε μου ένα μήνυμα παιδί μου. Είμαι καλά. Ένα σημάδι θέλω μόνο…» είπε απευθυνόμενη στον γιο της σε περίπτωση που την ακούει.

Πηγή: in.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση