ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θρίλερ με 16χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

«Κάποιος έκανε κακό στο παιδί μου...»

Μια μητέρα από το Τέξας βρήκε το άψυχο σώμα της έφηβης κόρης της μέσα στο σπίτι τους. Η μητέρα αναζήτησε την κόρη της όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε σε μια χριστουγεννιάτικη παρέλαση, και η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως φόνο.

Η 16χρονη Lizbeth Medina, βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμα που έμενε με τη μητέρα της, Jacqueline, στην Edna του Τέξας στις 5 Δεκεμβρίου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν στο διαμέρισμα κήρυξαν τη Lizbeth, μαζορέτα του γυμνασίου Edna, νεκρή επί τόπου.

Όταν δεν είδε την κόρη της μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των μαζορετών της στην παρέλαση, η Jacqueline Medina κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έσπευσε αμέσως στο σπίτι.

«Μόλις τη βρήκα, συνειδητοποίησα ότι είχε φύγει», δήλωσε η απελπισμένη μητέρα σε τηλεοπτική εκπομπή. «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς ένιωσα τη στιγμή που βρήκα την κόρη μου στην κατάσταση που βρισκόταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη για την κόρη μου».

Η μητέρα πιστεύει ότι η κόρης της δολοφονήθηκε. «Δεν υπήρχαν ναρκωτικά, δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο. Η κόρη μου βρέθηκε με έναν τρόπο που καμία μητέρα δεν θα έπρεπε να βρει ποτέ το παιδί της», δήλωσε η Medina. «Κάποιος έκανε κακό στο παιδί μου, κάποιος μου πήρε το παιδί μου».

Η Medina πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης της συνδέεται με μια πρόσφατη διάρρηξη που συνέβη στο διαμέρισμα που μένουν πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ήταν απλά στο σπίτι της, και μπήκαν μέσα, και δυστυχώς εκείνη ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με το πώς ήταν η σκηνή του εγκλήματος ή αν υπήρχαν σημάδια πάλης.

Η ίδια κατήγγειλε τις φήμες και την παραπληροφόρηση που διαδίδονται στο διαδίκτυο και υποστηρίζουν ότι «ένας ύποπτος ήταν ήδη υπό κράτηση από την αστυνομία, καθώς η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη».

«Θέλω ο δολοφόνος της κόρης μου να βρεθεί και να συλληφθεί και να μπει στη φυλακή. Η κόρη μου ήταν ένα ξεχωριστό κοριτσάκι, τρυφερό, ευγενικό και μεγαλόκαρδο», λέει η τραγική μητέρα.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση