ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα μοιραία τρία λεπτά πριν το τέλος του Μιχάλη Κατσουρή

Δεν μπορεί να ισορροπήσει, έχει ακατάσχετη αιμορραγία - Η ανάλυση των βίντεο

Βράδυ Δευτέρας 7 Αυγούστου, 23:05. Από αυτή την ώρα και μετά ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το αδόκητο τέλος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επιδρομής των Κροατών χούλιγκανς στο γήπεδο της ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα.

Τρία λεπτά μετά, και συγκεκριμένα στις 23:08, ο νεαρός δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα που έμελλε να του στερήσει τη ζωή και να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση μετά την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού που συγκεντρώθηκε από κάμερες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την σχετική έκθεση ανάλυσης, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του protothema.gr, ο 29χρονος, στις 23:08:01, εμφανίζεται να δέχεται το χτύπημα την ώρα που, μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ, καταδιώκεται από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τρία λεπτά νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 23:05:51 ο νεαρός εμφανίζεται μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ να κατευθύνονται προς το σημείο που ξέσπασαν αρχικά οι συμπλοκές. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση: «Από άλλη κάμερα του γηπέδου και κατά την ώρα καταγραφής 23:05:51 εμφαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και το θύμα, να κατευθύνονται προς το αρχικό σημείο της συμπλοκής όπου βρίσκονταν οι αντίπαλοι οπαδοί».

Δύο λεπτά μετά, στις 23:07:49, οι οπαδοί της ΑΕΚ αρχίζουν να επιστρέφουν στο σημείο από το οποίο ξεκίνησαν μπροστά από το γήπεδο, με τους Κροάτες χούλιγκανς να τους καταδιώκουν.

Έπειτα όμως από λίγα δευτερόλεπτα, και συγκεκριμένα στις 23:08:01, ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής, ενώ τρέχει μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ, δέχεται τη δολοφονική επίθεση.

«Κατά την ώρα καταγραφής 23:08:01 εμφαίνονται οπαδοί της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και το θύμα και διαρκεί η επιστροφή τους προς το σημείο εκκίνησης τους μπροστά από το γήπεδο. Καταδιώκονται από αντίπαλους οπαδούς και το θύμα δέχεται χτύπημα από έναν εξ' αυτών» επισημαίνεται στη σχετική έκθεση.

Οι τελευταίες στιγμές

Από εκείνη την ώρα και μετά ο νεαρός βιώνει τις τελευταίες του στιγμές.

Στις 23:08:07 ο 29χρονος εμφανίζεται να κινείται τραυματισμένος μπροστά από ένα περίπτερο στη διασταύρωση των οδών Σμύρνης και Φωκών.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Από κάμερα ασφαλείας του περιπτέρου που βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατά την ώρα καταγραφής 23:08:07 εμφαίνεται ο θανών να κινείται τραυματισμένος έμπροσθεν του ανωτέρου περιπτέρου, ο οποίος φορούσε μπλούζα σιέλ χρώματος με ξενόγλωσση επωνυμία στο ύψος του στήθους του, σκουρόχρωμη βερμούδα, κουκούλα τύπου full face, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μαύρα γάντια και να κρατάει κράνος χρώματος μαύρου με ρίγες ανοιχτού πράσινου χρώματος».

Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Μιχάλης καταρρέει καθώς από την ακατάσχετη αιμορραγία δεν μπορεί να ισορροπήσει. Άγνωστο άτομο που βρίσκεται μαζί του προσπαθεί να τον κρατήσει όρθιο, όμως δεν τα καταφέρνει.

Τελικά, στις 23:32 στο σημείο φθάνει ασθενοφόρο και τον παραλαμβάνει.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση