ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συγκλονίζει η ιστορία 25χρονου – Χάθηκε έφηβος το 2015, βρέθηκε το 2023 (pics)

Ο Φαρίας, 17 ετών τότε, εξαφανίστηκε ενώ έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλιά του

Μια συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή έναν Τεξανό είχε αίσιο φινάλε τόσο για τον ίδιο όσο και για τη οικογένειά του η οποία είχε χάσει τα ίχνη του από το 2015.

Ένας 25χρονος άνδρας από το Χιούστον βρέθηκε ζωντανός το Σάββατο με κοψίματα και μώλωπες σε όλο του το σώμα μετά την εξαφάνισή του ως έφηβος πριν από οκτώ χρόνια.

Ο Ρούντι Φαρίας, ο οποίος είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος το 2015, επανενώθηκε ως εκ θαύματος με την οικογένειά του το Σάββατο, έγραψε το Κέντρο Αγνοουμένων του Τέξας στο Twitter.

Ο Φαρίας, 17 ετών τότε, εξαφανίστηκε ενώ έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλιά του κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του. Ενώ τα σκυλιά κατάφεραν να επιστρέψουν στο σπίτι, ο Φαρίας δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο νεαρός βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς περαστικοί κάλεσαν το 100 όταν τον εντόπισαν έξω από μια εκκλησία χωρίς τις αισθήσεις του, δήλωσε η μητέρα του. Είχε κοψίματα και μώλωπες και αίμα στα μαλλιά του. Η μητέρα του επιβεβαίωσε επιπλέον ότι ο γιος της ήταν σε «κακή κατάσταση» ψυχικά και σωματικά, αλλά ήταν τόσο ευγνώμων που τον είχε πίσω.

«Όταν εξαφανίστηκε, έπασχε από κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες και άγχος. Είναι πιθανό να είναι αποπροσανατολισμένος, καθώς δεν έπαιρνε τα φάρμακά του», ανέφερε τότε η οργάνωση που τον έψαχνε.

*Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο 25χρονος Τεξανός

Χρόνια πριν εξαφανιστεί, ο αδελφός του είχε σκοτωθεί σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα, είχε πει η οικογένεια το 2015.

«Είδε τον καλύτερο του φίλο του να πεθαίνει μπροστά του», είχε πει το 2015 η ιδιωτική ντετέκτιβ που είχε προσλάβει η οικογένεια.

Η όλη εξέλιξη θεωρείται θαύμα. «Πώς συνέβη αυτό; Πιστεύουμε στα θαύματα και αυτό σίγουρα ήταν ένα θαύμα. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσες φορές ψάξαμε. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διερευνηθούν για να δούμε τι συνέβη, πού συνέβη, πώς συνέβη», λέει η οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση