ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Στρείδια από μηχανές αυτόματης πώλησης στη Γαλλία

Σε μια αλλαγή από τις σοκολάτες και τα αεριούχα ποτά, οι Γάλλοι αρχίζουν να προσφέρουν φρέσκα στρείδια

Σε μια αλλαγή από τις σοκολάτες και τα αεριούχα ποτά, οι Γάλλοι αρχίζουν να προσφέρουν φρέσκα στρείδια από τις μηχανές αυτόματης πώλησης με την ελπίδα ότι θα πουλιούνται περισσότερες τέτοιες λιχουδιές εκτός ωρών εργασίας.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters πρωτοπόρος αυτής της ιδέας είναι ο Τονί Μπερτελό, ο οποίος έχει καλλιέργεια στρειδιών και η μηχανή αυτόματης πώλησης ζωντανών στρειδιών που έχει προσφέρει σειρά από επιλογές ως προς την ποσότητα τον τύπο και το μέγεθος των στρειδιών 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Οι υπόλοιποι που ασχολούνται με την καλλιέργεια των στρειδιών ακολουθούν στα βήματα των άλλων παραγωγών φρέσκων τροφίμων που κάποτε πουλούσαν στην άκρη του δρόμου τα προϊόντα τους για πολλές ώρες αλλά τώρα χρησιμοποιούν αυτόματες μηχανές.

«Μπορούμε να έρθουμε και τα μεσάνυχτα αν θέλουμε, αν πεθυμήσουμε τα στρείδια. Είναι εξαιρετικό: είναι πραγματικά φρέσκα», ανέφερε στο Reuters ο 45χρονος πελάτης Κριστέλ Πετινόν, ο οποίος κάνει διακοπές στο νησί.

Η αυτόματη μηχανή διάθεσης στρειδιών η οποία λειτουργεί επίσης ως ψυγείο, μία από τις πρώτες, έχει γυάλινα πάνελ έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν τί αγοράζουν και προσομοιάζει σε γενικές γραμμές με εκείνες που προσφέρουν σνακ και αναψυκτικά σε σταθμούς τρένου και κτίρια γραφείων ανά το παγκόσμιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X